Kolumne

Pogrej in požri. (Ni ovir, dokler ni Poli salama.)

7.9.2020 / 06:05 Komentiraj
Se mi zdi prav cajt za bit vegetarijanec. Ker nas bojo spet vse notr pozaprli. Čas za kvas pa tofu. Tako rekoč za stiropor.

Men rata vse. Cel lajf sem nabijala sam hamburgerje, pečenice, ljubljanske zrezke v Sokolu, vampe in jetra, pizze, mortadelo. Jaz vse jem. Skor. Ne bi glih podgan, pajkov, deževnikov in netopirjev, ampak polži so mi pa cool. Pa bikova jajca moram nujno enkrat probat. Si prov predstavljam, da pride kak vajenec v kmečko kuhno od gostilne in mu dajo bikova jajca za delat. Bi se pa model šel masterchefa mal po svoje, pa kr nč spohal, sam jajca bi nafilal s kakšno smetano al pa majonezo pa mal popekel. In pol bi mel folk feeling da žre še močefit zraven.

Bomo probal. Ni ovir, dokler ni poli salama. Tist pa za živga boga ne štekam, zakaj folk to kupuje.

Nisem izbrična

V glavnem, nisem izbirčna. V šoli mi je blo vedno super jest, najboljša sta bla jajčni pa ribji namaz.

In mine en mesec. Evo mene, pri vseh odisejadah s futrom, jaz še vedno vegetarijanka. In kaj zdej? Živali še vedno ubijajo. Kaj pa jaz? Se počutim kej

»V glavnem, nisem izbirčna. V šoli mi je blo vedno super jest, najboljša sta bla jajčni pa ribji namaz.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE