Kolumne

Piccola 2 in teta Tereza

20.12.2021 / 05:05 Komentiraj
Mogoče se sam tolažim tko. Jebeš diabetes, strdke, počene žile v glavi in cirozo jeter. In pol še čakat, da bo korona uletela.

Jaz sem teta že pol leta. Ampak k da ne bi bla. Sploh nimam občutka, da mam nečakinjo. Logično, če so se zabarikadirali v uni Barceloni. Da se nismo videli že skor dve leti, je seveda razlogov več. Najprej ta kurčeva korona. Brat je bil nazadnje v Sloveniji konec februarja 2020. Pri bivšmu tipu smo mel tak družaben drinkerski večeri in glih Bergamo se je začel dogajat. Še zajebavali smo se, kaj se grejo zdej kle za ene viruse. Pač brezskrbno, to bo takoj mimo.

Fuck, kako smo brcnili v temo. Kje se pa nam je takrat sanjalo, kam vse bo to še pripeljalo. Edin fotr je malj bolj resno vzel situacijo. “Pejta nazaj čez Dunaj,” je pametoval bratu in njegovi bejbi.

“Ma, dej nehi no, čez Benetke greva. Če mava karto tko za nazaj.”

“Ma kakšna karta,” je že izgubljal živce fotr. “Po novo, pa čez Dunaj. Sej te ne bojo spustil v Italijo. In še karantena pol.” Šele pol je brat dojel, da je itak uletel čez Benetke. Uf, kaj pa če mava kej? Sva dobila lahk na...

”Ta mala se tam neki plazi po svojem tepihu s številkami, pol jo mi mal zabavamo prek kamer.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE