Kolumne

Pes, ki laja, ne grize. Grosupeljski ovčar.

15.10.2021 / 06:10 Komentiraj
In vse to samo zaradi Janševega nesramnega, celo mednarodne hantle iščočega, sociopatsko blasfemičnega, blamažnega tvitanja.

Mene pa nekaj drugega zanima pri tem malicioznem Janševem tvitu s podobo Sorosa in njegovih trinajstih plačancev (od 226) v Evropskem parlamentu.

Saj ne, da bi to bilo neko strašno grafično oblikovanje, ampak vseeno: kako hudiča najde Janša čas za ne samo verbalno preseravanje na Twitterju, ampak celo za slikovno izražanje?! To le vzame nekaj časa, da izbereš žrtve in poiščeš fotke — če nič drugega — in jih puščicami vred pripopaš v nek app. Ker kakorkoli že je ta karikatura zblojena, za njo je vendarle koncept ali ideja.

Slovenski premier ima preveč prostega časa — ali pa mu pri njegovem udejstvovanju na Twitterju pomaga khm-khm-kreativna ekipa, ki skrbi za celostno podobo teh neumnosti, ki jih objavlja.

Da nima časa za Sophie in t’Veld, ki je prispela na inšpektorski delovni obisk v Slovenijo, pa seveda itak nihče ne verjame.

Nič novega

Včerajšnji primer ni nič novega. V Sloveniji to spremljamo že dolgo, predolgo. Evropejcem — pa ne le onim na...

“Ali Janša misli, da če bo to delal dovolj dolgo, da bo kulturni marksizem — kot sam pravi tej lepi in častni tradiciji evropske liberalne demokracije — na lepem kar izginil?” — [Screenshot: Politico/FP]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE