Kolumne

PCT: Fuck me, res. Postala sem en jeben Žid (z oboževalci s Povšetove).

20.9.2021 / 06:05 Komentiraj
Dejmo neki razčistit. Jaz nisem noben anticepilc. Men je vseen, kdo, kako, zakaj. Ampak eni res cvikamo. Nismo pri ta zdravih.

Pa smo tam, kjer ni muh. Oziroma PCT testa. Fuck me, res. Jeben Žid sem postala. Še najbolj žalostno je to, da se ta cepljeni zdej počutijo, k da so neki več k mi. “Ti pa ne morš več nikamor. Nananana …”

Ne, res ne morem več. Ne na avtobus, ne v taksi, ne na banko, ne novih cunj kupovat, ne v lokal, ne k zdravniku, ne k zobarju. Ništa.

In če je folku to smešno, pol nimam besed za take.

Še moj brat, k živi v Barceloni in mi je non-stop nabijal, kaj se gremo tam v Sloveniji, ker on v Španiji enga ne pozna necepljenega, je rekel, da to so pa res že mal prehard ukrepi. In to mi pametuje iz lokala na plaži, kjer ne vprašajo za en kurac, če češ v lokal.

Jaz nisem noben anticepilc

Dejmo enkrat neki razčistit. Jaz nisem noben anticepilc. Men je vseen, kdo, kako, zakaj. Ampak eni res cvikamo. Nismo pri ta zdravih. Že od srede se pripravljam klicat svojo dohtarco. V bistvu bi bla še vesela, da se cela Slovenija cepi. In da bi meli taki k jaz mir. Ampak da so me...

“In sva bla vse takoj zmenjena. Sicer je začel neki z očmi zavijat, ko sem rekla, da niti točno ne vem, kam grem, niti kje pozvonit, pa da bojo uni plačal taksi, sam sem ga pol pomirila.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE