Kolumne

Paris Hilton in jaz in ta najin obrambni zid pred folkom

12.10.2020 / 06:05 Komentiraj
Sončna očala so moja varnost. Dvorezen meč. Po eni strani se s pisanjem razgaljam ljudem, po drugi v živo nočem nč osebnega.

Zadnjič sem gledala dokumentarec This is Paris o Paris Hilton. Ko sem ga omenila še parim drugim, so se vsi neki začeli zmrdovat. Tist pogled v stilu »glih še to se mi manjka, da gledam dokumentarec o eni razvajeni ameriški starleti«. Oziroma o prvi influencerki.

No, jaz sem si pa ga ogledala. Sicer sem že mal pozabila vse točno, ker pač zraven sede joint, in pol vse pozabiš, čeprov ko gledaš kakšno stvar, se ti pa un moment zazdi najboljša stvar posneta ever. Kdaj gledam serije zvečer zapušena in so drug dan ponovitve in jaz vsa vesela: »U, lej, novi deli so!« In pol jovo na novo gledam uno, k sem že včer.

Kakorkoli, men je bil zanimiv dokumentarec. Razlaga o svojem otroštvu, razlaga, kako je začela, razlaga pač o seb, itak. In o svojem liku, k ga fura pred ljudmi. Pač nek obrambni zid pred folkom. Izigrava pajaca, po domač povedan. In za to je mastno plačana

»Predvsem ma pa skoz ene zmešane tipe. Same ene čudake, k jo ponižujejo, varajo, ni da ni. Posledično se seveda meče iz veze v vezo in nima ne familije ne otrok.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE