Kulumne
#zloraba #nasilje #posilstvo
Pa kaj mislite, da so ženske? Kobile za oplojevanje in praznjenje jajc?!
Logo 15.03.2020 / 21.52

Sem brala te dni o posilstvu, ki je se je zgodilo pred kratkim. Trije fantje so posilili eno punco na portoroški plaži.

“Gospod sodnik. Morte razumet, da PMS ni kr tko. Sem bla pač živčna. Hormoni pa to.”

In berem, da so enemu od teh treh dali nižjo kazen, »ker je posilstvo trajalo le kratek čas« in »zaradi alkoholiziranosti oškodovane« in — pazi to genialnost — »zaradi potešitve spolnega nagona, ker je storilec že dalj časa sam in v teh pogojih nima redne možnosti po realizaciji naravnih nagonov«.
Sem mislila, da me že oči varajo al pa da smo 1. aprila. Ah, kje, to je sam naše pravosodje. Mislim, pa kdo gre tak debilizem naumit? Že dolg ni fukal, ker ga očitno nobena ne jebe, in zdej pejmo, hopla, na ta prvo, k pride mimo?! Kaj pa prostituke al pa desanka šakič, tist pa ne pride v poštev?
In dejmo zdej revežu skor nč kazni, ker je bil pač potreben. Mislim, dejte vi men to razložit. Pa kaj so ženske? Kobile za oplojevanje in praznjenje polnih jajc?

»Baba pijana, rit prodana«

Predstavljajte si sceno: on se je lepo v njo sproščal, ta druga dva sta pa jo držala. Ne vem, če je blo točno tko, sam recimo. In pol se zamenjajo. In to je njim olajševalna okoliščina, da je trajalo kratek čas? Vsaka sekunda je preveč, kaj kle ni jasno.
In pol seveda, ona je bila pijana. Ja, in? Očtino majo eni res uno neumnost v glavi: »baba pijana, rit prodana«. Kej bolj kretenskega še nisem slišala. Če ženska rada kej spije, si želi bit pofukana? Če pa vidiš, da ena recimo ni navajena alkohola in pade sred žura dol, ji pomagaš, ne pa takoj šlic odpiraš. 
Zakaj ženskam to nikol ne pade na pamet? Da bi sedela ena gospa v lokalu in vidla, da je cel šank pijan, pa bi rekla: »Evo, fantje, dans vas bom pa vse dol dala. Če ne na easy, pa na silo. Pa nej že čim prej en pade dol, da se mu s pičko usedem na gobec. Bo že mal un jezik obračal, če ne mu ga bom pa kr sama pofafala. Sej bo sam kratek čas trajalo.«
Se vam zdi to normalno? »Dec pijan, kurac prodan?«
Okej, moški bi rekel: »Oh, ko bi se vsaj to zgodilo, da me ena tko zlorabi.« Ker maštajo, kako bi jih zlorabile svetovne manekenke, ampak če bi ga zagrabla ena 60-letna body bilderka z brki, bi se hitr začel upirat. In bi mogoče končno dojel, da ne pomeni ne.

Morš bit ornk premaknjen

Vzuni majo neprimerne pripombe, »kaj pa je bla pijana, pa tko oblečena«, sam jih hitr smeh mine, ko morajo recimo v zapor. Najprej se primejo za šupke. Ni prijetno vedet, da te lahk pet modelov zagrabi in te brutalno posilijo v rit. Da te prisilijo, da boš na kolenih vlekel kurce. Kaj si bil pa lump pa delal pizdarije in pristal v zaporu. Uni pa so že dolg sami in so pač potrebni, dejmo to razumet. Se ne sliši več tok smešno, bit posiljen, ne? 
Še manj bi blo smešno, če bi se to zgodilo vašmu otroku. Prov vidim kakšnega, kako sedi za šankom, cedi sline po kelnarci in frendu razlaga: »Ta bi ga mogla fasat.« Po drugi strani že cela vas ve, da če se misli kdo njegovi hčerki približat, ma on celo orožarno doma pripravljeno.
Ampak dejmo ga štekat, modela. Žena pač že dolg ni dala.
Tud nikol nisem razumela psihe posiljevalcev. Morš bit ornk premaknjen, da se ti da na silo enga fukat. Al pa ko fuknejo tablete v drink, da un ali una dol padeta, pol se pa sproščajo nad truplom, da tko rečem. Nadvlada, očitno.
Ampak niti Trobec ni posiljeval žensk. Vse so šle vedno prostovoljno z njim in so mu same dale noge narazen. Sam kurc, k mu je pol neki med rjuhami zadogajalo in je začel davit, ker ga rajca, in je zadavil mal preveč. In pol fuk, v peč z žensko.

Fritzl

Posilstvo je neki najbolj poniževalnega, kar se ti lahk zgodi. To ostanejo travme za celo življenje. Poznam kr neki punc, k so ble posiljene. Tud fante. Nobeden danes nima pošlihtanega življenja. Vsak se izgublja po svoje. In vsem se je zgodilo v domačem okolju ali na žuru med kao frendi.
To me spomni na hči od Fritzla. Ta je pa bil ogabnež od bolnika. 24 let jo je mel zaprto v buknerju, jo hodil dnevno posiljevat, jo oplojeval, ona pa sama v kleti rojevala. Kako da se tej ženski ni odpeljalo do konca, mi nikol ne bo jasno. Najboljš, da bi še zanjga najdli izgovor, da je bil pač potreben. Pa glih novo zalogo Viagre je mel, logično, da bo vse to stestiral na hčerki. Sej bo kratek čas, sam 24 let. Psihiatrija čista.
Res, en dan bo tud men počil film in bom šla ene trem z macolo razčesnit buče pa sam fakiča sodniku, če ne bo upošteval mojga: »Gospod sodnik. Morte razumet, da PMS ni kr tko. Sem bla pač živčna. Hormoni pa to. Pa nč skrbet, ni trajalo dolg. S prvim udarcem vsi mrtvi. Vidte, kok sem poštena?«
Pa za mano takoj en, k bi se drl: »Jaz tud, gospod sodnik!«
»Kaj, tud vas je dajal PMS?«
»Ne, to ne, sam prisežem, da sem oropal bencinsko sam zato, ker res nimamo kej za jest.«
»Ne, to ne bo šlo. Pri denarju se pa vse konča. Al pustite travme do konc življenja komu al pa ništa.«
»Pa sej se me je una na blagajni ustrašla?«
»Ni zadost. Kr lepo v zapor.«

Fucking Keith Richards

Seveda zdej vse pretiravam, ker kdo pa ne pretirava od unih, k pišejo. In daleč od tega, da so vsi moški kakšni posiljevalci. Seveda da ne. In sploh ne govorim, da so vsi sodniki isti. Mislim celo, da nimajo kej preveč pravo glasanja, ker odvisno, kakšno kazen zahteva tožilec. Se mi zdi, ker glih odvetnik nisem. En moj frend je bil sodnik. Je videl vsa živa trupla, ampak enkrat mi je rekel, da je najtežje, ko ma kakšne otroke zlorabljene. Posiljene. Da je pol še ure čist zamorjen, pa sam nima otrok.
In ker nisem ne sodnik ne odvetnik, lahk sam svoja mnenja kle podajam. In veste, kdo še nisem? Fucking Keith Richards. On je šel ziher včer ven v poln lokal mladcev in mladenk, si zvil joint, da si on to drgač napolni pljuča, ne pa s kitajsko robo, in kazal fakiča petku, 13. in vsemu. Jebe se njemu. Pa ščurkom.
Jaz pa vsa betežna sam doma pa do trgovine, ker že tko mam skoz pumpico s sabo zarad bronhitisa. Dodatne programe na TV so odklenili in po bloku se ne sliši enga soseda. vsi doma zabubljeni. Zdej je treba sam molit, da se vsem sosedom kej ne utrga, ker morjo mularijo doma prenašat in oni bit posledično zraven, da je zdej pa glih ta prav cajt za kej renovirat v stanovanju. Pa vsak svojo štemarco ven, pa udri brigu na veselje.
Sam pol grem res z macolo delat red po bloku. Mam glih PMS.

NAROČI SE
#zloraba #nasilje #posilstvo
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke