Kolumne

Oh, kok fajn se je igrat z usodami drugih! Na papirju.

6.5.2019 / 06:08 Komentiraj
Ne pišem o politiki, pa o migrantih in gejih. Pa o krščanskih forah tud ne. Da ne bojo pol men jebal mater vsi po vrsti.

Vsakič mi kdo, k me pozna, teži, dej, piši o temu pa temu. Sej je lepo met možnost javno povedat svoje mnenje, ampak vedno jim odgovorim nazaj: »Ma ni variante. Pol bojo pa men jebal mater vsi po vrsti.« Seveda skriti in na varnem za svojimi nicki, jaz pa z imenom in priimkom. Ni glih fair game.

Zato jim vedno tud povem: »Ne pišem o politki, migrantih in gejih. Pa krščanskih for tud ne.« Te teme so tak sprožilec za dvignit ljudem živce, da jao. Ko sem pisala, da sem za družinski zakonik, se je vsem neki scufalo. Jebi ga, začetniške napake.

In pol me je en psihič vsak teden tagal na Twitterju na vse možne institucije — sam na psihiatrično ustanovo je pozabil — in vsakič dodal: »Prekleta lezbača!« 

Ta me očitno ne bere, ker še v življenju nisem bla z žensko in skoz jamram o problemih s tipi. Verjetno je sam naslove prebiral. Pa ker ga že dolg ni namočil, je začel srat okol po internetu.

Fajn je met knjižničarja

Danica Tomažič in Stanko Vuk, ubita 10. marca 1944 v Ulici Rossetti v Trstu.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE