Kolumne

Obznana oz. Zakon o zaščiti države SDS. Ampak Luka Mesec ne priznaje ovaj sud.

5.6.2021 / 06:10 Komentiraj
Odkod ta protototalitarni fenomen, da hoče desnica pod krinko zaščite ustavnega reda in demokracije delegitimizirati Levico?

Očitno podcenjujem SDS. Saj ni res, pa je. Najbolj radikalna, podivjana, beligerentna, militantna, nevarna, prav po vojaško organizirana in disciplinirana stranka sama je nedavno začela paranoično svariti pred nevarnostjo državljanske vojne, ki da jo bodo zakuhali vsak dan radikalnejši levičarji.

Mislil sem si: eh, to samo Grims in Gorenak nekaj nakladata … 

Ampak glej! Ne mineta dva tedna, ko SDS že z roko v roki s svojo podstranko vloži zahtevo za izredno sejo DZ na temo Levice, ki da ruši parlamentarno demokracijo in ustavni red!

“Hej, mašinca, zagodi, naj odmeva povsodi: ne, za nas ni ne mej ne pregrad” …

Res je, da je subverzivna Levica najprikladnejša tarča desnega radikalizma. Levica je bavbav. Levica je manifestna in manifestativna pošast demokratičnega socializma, ki se plazi po Sloveniji.

Pa saj to ni nič novega. Nova pogruntavščina je kvečjemu ta Obznana

Venezuela

Ko je Levica na zadnjih volitvah dosegla zavidljivih 9,33% oz. devet sedežev v DZ...

“Preprosti državljani so ponotranjili idejo, da nam kapitalizem omogoča bogato izbiro higienskih vložkov in avtomobilov, intelektualci v DZ pa so prepričani, da je kapitalizem izumil in zmarketiral iPhone.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE