Rubrike

Obrazi: Pridem nocoj, u Tivoli, k Magnificu (1.), bova plesala …

6.9.2022 / 06:10 Komentiraj
Slovenija svobodna. Prav vzhičen, da je folk pometel s to politiko. Power to the people in nevladnikom kot Inštitut 8. marec.

Robert Pešut je zame ena večjih pop zvezd pod svobodnim soncem — in med že dolgo prisotnimi tudi najbolje starana. Sam pravi, da počasi odrašča. Ali torej nekoč provokativnega kdo-je-čefurja in samozvanega šarlatana-sa-balkana povezuje še kaj drugega kot samoironija?

V tem trenutku je Magnifico že malo živčen. Ker bi zelo kmalu moral dati v javnost informacijo, ali njegov veliki, zdaj že tradicionalni božični koncert v Areni Stožice letos bo ali ne bo. Lani je bil odpovedan tik pred zdajci. Čez noč. Kamioni z ozvočenjem so že bili v dvorani, pa so morali vse skenslati.

Okupatorka

Letos pa res grem. Prisežem. Če bo. In upam, da bo. Ne vem, kdaj sem bil nazadnje na Magnificu. Ampak moralo je biti davno. A četudi nisem zelo redno hodil, sem ga pa zagotovo zelo redno spremljal. Celo cel kup cedejev sem imel od njega. Bil sem na tekočem z vsem, kar je naredil. In vedno sem bil navdušen.

Aja, enkrat pa res nisem bil navdušen. Ko je Magnifico kot special guest...

”Magnifico pravi, da se te oddaje o čefurjih ne spomni. Najbrž je podzavestno potlačil spomin, da je bil z Jelinčičem v oddaji.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE