Revija

Obrazi (11.): The best of Miša Molk (1.) ali polpretekla zgodovina TVS

28.9.2021 / 06:10 Komentiraj
Je res? Res je. Miša Molk dandanes ni več prva dama Televizije Slovenija — je pa zagotovo edina, ki je to sploh kdaj bila.

Sicer sva bila zmenjena v Le Petit Caféju, ampak me je v zadnjem momentu, ko sem že bil na poti tja, prosila, če lahko pridem kar na Televizijo v njeno pisarno. Ker jo preveč boli roka. Ima namreč zlomljeno. Levo. Ne ravno v gipsu, ker je šla nadlahtnica čisto zgoraj pri ramenskem sklepu, ima pa zanko. Tako me tam v avli objame z desnega boka, da je leva rama na varnem. Ker ona je ful fizična in se rada dotika ljudi. Celo takih zadržanih kot jaz.

Kakorkoli, s kolesa jo je zbil nek woltovec. Me sploh ne preseneča, ti divjaki so itak grožnja urbani civilizaciji. Jaz sem tudi že imel bližnje kolesarsko srečanje z enim od njih, sicer s srečnim koncem — pa še jaz bi bil kriv, čeprav je pridrvel kot norec.

Med antivakserji in avtomatom 

Miša ima pisarno nekaj vrat naprej od Marcela Štefančiča. Tako se jaz orientiram na tem dezorientiranem terenu. Meni je na Televiziji vedno neprijetno. Že na hodniku. Pritličje je pa še posebej bedno. Še dobro, da me ne vabijo...

“Sicer sva bila zmenjena v Le Petit Caféju, ampak me je v zadnjem momentu, ko sem že bil na poti tja, prosila, če lahko pridem kar na Televizijo v njeno pisarno.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE