Revija

Otveganjuinneželenihučinkihseposvetujtezavtomehanikomaličrpalkarjem

19.11.2020 / 06:05 Komentiraj
Triki farmacevtov in medijev od natega s holesterolom pa do hidroksiklorokina in ibuprofena kot možnih zdravil proti koroni.

Ne vem, ali se moram bralstvu posebej predstavljati. Kdor me redno bere, bo že vedel, ali mi lahko zaupa. Sam pristavljam samo, da me je mogoče ocenjevati tudi po knjigi Iskanje izgubljenega zdravja (UMco, 2017), v kateri sem med drugim predstavil tudi svoje nenavadno zdravstveno prerojenje: že sedmo leto se hranim ketozno, kar pomeni, da prejemam več kot 70% vse prehranske energije v obliki zdravih maščob, predvsem ekstra deviškega olivnega olja. Sem v odlični psihofizični kondiciji. V teh letih sem v novorojeni čilosti duha napisal toliko knjig, da ne pridejo niti vse na vrsto za izid, saj si delajo gnečo. Občasne meritve krvnih vrednosti s holesterolom na čelu redno kažejo, da sem čil in zdrav — po izjavi moje zdravnice — ne le kot športnik, ampak kot mlad športnik. Po

Hidroksiklorokin je v Indiji najbolj množično predpisovano zdravilo. Zanj je bilo napisanih že na milijarde receptov. V večini držav ga je mogoče dobiti brez recepta.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE