Rubrike

Ni Magnifico (2.) napisal, da se nunam trebuhi redé. Prešeren je to napisal

8.9.2022 / 06:05 Komentiraj
"Statistično ni šans, da na moje koncerte ne bi prihajali tudi desničarji, nacionalisti … In vsi se zabavajo. Vsem je kul."

Nadaljevanje teksta Obrazi: Pridem nocoj, u Tivoli, k Magnificu (1.), bova plesala … (6. 9. 2022).


Božji otroci

Najbrž se s tem sploh ne ukvarja, ga pobaram, ampak kaj pravi na to, da nekatere orto desničarje moti, da ima svoj tradicionalni koncert v Stožicah ravno na božič, ko bi vsak pošten, bogaboječ Slovenec moral biti doma z družino, ne pa se vdajati popularnemu multi-kulti razvratu.

To se mu sploh ne zdi problem. Saj špilajo v božičnem duhu. Tudi koncert sam je naslovljen kot božični koncert. In potem še na odru ne pozabi povedat, da smo vsi božji otroci. Skratka, vse kul. Na njegove koncerte da itak prihaja zelo pisana družba. Ne dela si utvar, da so njegovi poslušalci samo levičarji. Ljubljana je velika toliko, kot je, Slovenija je velika toliko, kot je … — procentualno torej ni šans, da ne bi na njegove koncerte prihajali tudi desničarji, konservativci, nacionalisti, homofobi … Na koncertih se vsi zabavajo. Očitno je vse v redu.

Prešernov dan

Kar...

”Če bi bil temnopolt in bi žival tam nekje na jugu ZDA, bi verjetno igral blues. Ker pa živi tukaj, v tem miljeju, pa mu je blizu ta slovenski, srbski in hrvaški melos. Tukaj pa imamo to.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE