Kolumne

Nej se folk kr bruka, da Terezi ne bo dolgčas

6.9.2021 / 06:05 Komentiraj
Men je vse že tok smešno, da si mislit ne morete. Isto k skrajni levi al pa skrajni desni. To je vse sam še za krohotat se.

Včeri sem šla v eno trgovino s frendom. Obadva sva pozabla, maske doma. Pred vhodom sva se spogledovala kaj narest, pa sva si pol rekla, ma ko jebe vse. Stopiva v trgovino, pa blagajničarka brez maske. Dobr pol. Se postaviva v vrsto, kjer je bil en z masko pred nama. In pride notr še četrti brez maske. Torej situacija je izgledala tko: štirje v vrsti pa blagajničarka. Trije brez mask, sam eden jo je mel. In ta z masko končno to dojame pa reče nam vsem: “Zakaj sem pa jaz edini z masko?”

Kdo bi vedel, človek. Ker so ti tko naročili? Kaj jaz vem. Jaz sem jo pač pozabla. In rečem jaz vsem tem: “Ajde, kdo je kle cepljen?” Vsi so dvignili roke gor. Kr mal čudno mi je blo, da sem bla edina necepljena. In rečem temu z masko: “Če ste vsi cepljeni, pol pa vse štima, ne?”

Po logiki bi mogla jaz najbolj nafukat, če bi kdo od nas v trgovini mel kej. In smo si rekli lepo v miru adijo, midva s frendom pa na joint si menjat slino. Ker nas že vse boli kurac za vse.

K...

“Upam, da je povedala temu frendu, nej reče cimru, unmu mojmu “oboževalcu knjige”, nej mi neha pisarit pisma. Fucking srčke mi riše gor.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE