Kolumne

Necepljenje je idiotizem. To mora biti na nek način kaznovano.

21.9.2021 / 06:05 Komentiraj
Domovina je samo ena, pravijo. Ampak jaz je nimam. Vi, ponosni Slovenci, ki se trkate po prsih, pa le kar veselo naprej.

V sredo, 15. septembra, so začeli veljati poostreni PCT pogoji. Kar pomeni, da so imeli tisti, ki jih niso izpolnjevali, silne težave, če so hoteli urediti karkoli.

In moram priznat, da sem jim kar privoščil.

Ne da bi koga silil v cepljenje. Ampak ignoriranje ali celo zanikanje kovida, obnašanje, kot da ni nič narobe — in to kljub temu, da se razmere zaostrujejo in bolnice polnijo —, je milo rečeno idiotizem. To mora biti na nek način kaznovano.

To se ne more dobro končati

Med vsemi necepilci me najbolj preseneča, da je med njimi veliko medicinskega osebja, predvsem medicinskih sester. Od njih bi človek pričakoval vsaj osnovno znanje medicine. Pa ga očitno nimajo.

Pravzaprav me bolj skrbi čas po kovidu. Kako naj grem na pregled in pustim medicinski sestri, da nekaj dela na meni, če pa nikoli več ne bom ziher, da ima kakršnokoli znanje o tem, kaj počne?

Medicinska sestra, ki ne zaupa cepivu, je kot pilot, ki ne zaupa letalu. Ali voznik formule 1, ki ne zaupa svojim...

Slovenija, Maribor, 24.04.2013, 24. April 2013 Plakat iz 2. svetovne vojne z napisomOF je preobrazila slovenski narod iz naroda hlapcev v narod junakov. Ilustracija, OF, osvobodilna fronta, 27. april, 2. svetovna vojna. FotoMilos Vujinovic/Bobo
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE