Kulumne
#varanje #zvestoba #odnosi
Ne met žensk za svetnice. Who’s the real Kekec?
Logo 13.10.2019 / 19.55

Aja? Da ni nič hudega, če moški vara? Naj bomo vesele, da fuka brez čustev, in ga veselo vzamemo nazaj? Ja, komi čakamo.

»Nisem sicer doktor, sam jebat ga. Dans lahk ženske delamo, kar čmo. Tud varamo. Jaz sicer ne, ker bi me zjebala slaba vest. Sam vest nima nobene veze, kaj maš med nogami.«

Včeri sem prebrala to izjavo dr. Andreja Perka:

»Kadar čez plot skoči moški, to ni nič hudega. Govorim iz svoje prakse. On ima kljub prevari še vedno lahko rad svoje dekle oziroma ženo, jo celo ljubi. Odnos je še mogoče urediti, popraviti. Takrat, ko tudi žena doume, za kaj gre. Povsem drugače je, kadar ona prevara njega. Takrat odnosa ni več mogoče rešiti.«

Totalna brca v temo. Ampak k njemu s vrnem kasnej.
Ker kadar vidim Perka, se spomnim na Ruglja. Da razmišljata ali sta razmišljala podobno, je jasno iz tega, da je bil Perko Rugljev vajenec oz. je zdaj njegov naslednik.
Nč ne rečem, jaz sem ta prva za na kak alkoholni rehab, sam ne na tazga. Si predstavljate, da bi bil Rugelj še živ in bi jaz tja k njemu uletela? Jaz, tipičen tomboy od ženske? Tam bi sedela pred njim, z nogami narazen k v ta zadnjem pajzlu, razlagala, kok spijem in kok trave skadim, vmes mal rignila, vprašala, a lahk vsaj čik prižgem v pisarni, k je zdaj že počas tuga.
In ko bi on men začel razlagat, da je treba prebrat tok pa tok knjig in obvezno laufanje vsak dan in pod nujno tud maraton, bi ga gledala nazaj, k da gledam dilerja, ko mi zajebe rundo, čeprov je še mal prej rekel, da mi bo prišparal.

Rugelj pri meni sploh ne bi prišel do besede

In pol bi jaz začela nazaj, najbolj pametna na svetu, sikarit: »O, to pa ne bo šlo. Jaz ne mislim brat, bom rajš kej sama napisala. Hribi me pa tud od daleč ne bojo vidli. Sej živim v četrtem štuku brez lifta.« 
Pol bi še navrgla, da sem cele dneve po lokalih, da nimam otrok, da nisem poročena, se pa skoz sam s tipi družim. Po mojem bi si mislil svega in svašta. On sploh ne bi prišel do besede, to je itak jasno. In tko bi moja alkoholična sorry ass letela ven iz pisarne ko po tekočem traku. Ziher bi mu dvignila živc, pa bi sam še to slišala: »A ste vi sem prišla po pomoč al kako je zdej to?«
»Ma ne, sam temo za kolumno rabim. A nismo mi ful pametni, k pišemo?«
Rugelj je ziher marsikomu pomagal s svojim sistemom, sam ni to moje vrste terapija. Ker če ne druzga, ne bi mogla poslušat takih izjav: »Ženska, ki med seksom ne doživi vsaj pet orgazmov, je aseksualna, nepotešena, histerična in sadistična nesrečnica.«
O, jebemti, pet naenkrat je velik.

Enkrat gnoj, skoz gnoj

Vsak ma pravico do svojega razmišljanja, jaz se s takim pač ne morem strinjat. Ampak pustmo pokojne na miru, navezat sem se hotla na uno zgornjo Perkotovo izjavo. Da še jaz mal zapametujem.
Nisem sicer doktor, sam jebat ga. Dans lahk ženske delamo, kar čmo. Tud varamo. Jaz sicer ne, ker bi me zjebala slaba vest. Sam vest nima nobene veze, kaj maš med nogami. 
Ker kako naj si razlagam stavek, da ni nič hudega, če moški vara. Kao nikome ništa. Bodte vesele, da je kao sposoben fukat brez čustev, pa da ga veselo vzamemo nazaj. Ja, komi čakamo. Nema oproščanja. Če si enkrat gnoj, si skoz gnoj. Me pa tok neumne, da mu bomo odpustile, da bo ja svojo gonjo po vaških sosedah nadaljeval. »Takrat, ko seveda ženska to doume.« Itak, sam mal časa rabmo, da doumemo, ker smo na stopnji opic.
In zakaj bi blo drugač, če ženska vara? Moški čist preveč misli, da je ženska mehkužno bitje, k bog ne dej ne bo dala nog narazen, če ne bo zaljubljena vanjga k en idiot.

Za varanje morš bit poseben tič

Ženski in moški možgani že delajo drugač, itak. Primer. Tipi sedijo v okoliški kafani, mimo pa lepotica. Vsi jo gledajo in če bi enmu od njih pomignila s prstom, bi šel zblojen za njo. Ker je lepa.
Zdej pa obrnemo. V lokalu sedijo ženske, ko pride en top ljepotan, six-packi, vse. Vse bi ga pogledale. Ampak če bi keri kej pomignil, da gre z njim, bi se pa nam računalniki v glavi vžgali: »Kaj dela? Je samostojen? Ma keš? Kakšen je v postelji? Kakšno stanovanje ma? A je iz dobre famlije?«
Lisice, nimaš kej. In te lisice si znajo vseen kr tko privoščit tud en random fuk, pa čeprov še ne ve, če je tip iz dobre familije. Sam če si samski, je to sam uživancija življenja. Varanje ja pa spet druga rubrika.
Za varanje morš bit poseben tič. Da se ti da it vse te hinavske skrivalnice. Men se to ne bi dalo delat, niti ne bi prenašala partnerja, da mi take zganja. Čist verjamem, da si dva dopizdita, če sta skupi 30 let, ker ti zadiši kej druzga. Ampak ko te začne mikat nekdo drug, potem to pomeni, da neki ne štima več. In pol spokaš. Vem, eni majo otroke skup, pa kredit, ni da ni. Ampak nespoštljivosti, se pravi varanja, v kakršnikoli obliki, ne bi mogla prenašat.

In odlisjakamo nazaj

Ker ko gre zaupanje v maloro, ti ga težko kdo povrne. Ene ženske ne poznam, da bi mirno prenašla, da je mož vsak dan v kupleraju, ona bi pa vsa srečna doma likala in kuhala.
Poznam pa ženske, k tko hladnokrvno varajo svoje partnerje, da ti nč ni jasno. In se nč noro ne zaljubijo v te svoje toyboye. Pač, striktno zajebancija in pol gre normalno domov. Poznam eno, k že trideset let tkole hara naokol z drugimi. Ma otroka, ma tipa. On še dans nč ne ve. Njej se pa sladko jebe. In če bi izvedel, bi ji po vseh teh letih oprostil — in evo, zakon rešen. Kakršenkoli že pač je.
Ne met ženske za svetnice, k smo daleč od tega. Ne znorimo kot najstnice zarad enga ljubimca. In če je mož pač papak, bo tak zakon vedno rešen. Poznam moške, k so bli s poročenimi ženskami in so tok not padli, da se jih niso mogle rešit. Ona ga je imela za zabavo, on pa k en fantek zatreskan. Who’s the real Kekec now? Kok bumbarjev se je zaljubilo v prostitutke, na katere so hodili?
Me tega seveda ne poznamo, ker ne rabmo plačevat za fuk.
Varanje nima veze s spolom. Varajo oboji. Tud oproščajo oboji, če že. Tud zamerijo oboji, če že. Odvisno, kakšen tip človeka si.
»Povsem drugače je, kadar ona prevara njega. Takrat odnosa ni več mogoče rešiti.« Halo? Mogoče sem pa vse narobe razumela. Da ni problem v temu, da bi se ženska čustveno navezala na unga, s kerim vara in se posledično zakona ne bi dalo rešiti. Mogoče se ga pa zato ne da več rešit, ker je moški ego ranjen? Jaz lahko, ti pa ne? Jaz bom frajer in se bom kurbal, ampak s kurbo pa ne bom poročen? Torej se v bistvu zarad moškega ne da rešit zakona, ker ne more tega požret?
Kul. Sam da nismo me nč krive. In odlisjakamo nazaj v svoj lisičji brlog.

NAROČI SE
#varanje #zvestoba #odnosi
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke