Kolumne

Na šus pa vse direkt pa čao. Se mi zdi najbolj fer.

1.8.2022 / 06:05 Komentiraj
Če mene vprašate, sem jaz edina od milijona žensk pri nas, k tko piše. Ampak ko to rečem ljudem, jim grem seveda na kurac.

Ta teden je bil spet en odfuk. Sam te zadeve si šparam za naslednjo knjigo. Lahk vam pa vsaj mal povem. Jaz ne jem pekočega. In s frendom sediva v kafani, pa pride mim en s čiliji. In se mi je zazdelo, da če sem dala vase že vse, dejte pa še čili sem. In probava enga majčkenega. In začneva težit drugi mizi: "Kaj je to za en bullshit, nama ni nč." In nama da model en ta velik čili. Džizs, tud če ne. Pol ure so mi tekle solze, za sosednjo mizo pa so se nama sam smejali. In zdej midva še pametna s prsti ven vlečt semena. In si ponesreč pomanem oko, pa mi še oko omrtviči.

Ko prideva nekak k sebi, se odpravim v Trnovo. Frend je šel pa scat in se prime za tiča. Do kle vse štima. Pol je pa budala hotel men to povedat, je pa ponesreč mesidž frendici poslal: "Mene ful kurac peče. Pazi, da se ne boš še ti prijemala." Tip od te frendice pa je videl sporočilo in znorel. In pol sem mogla jaz drug dan po telefonu razlagat, da so bli res čiliji.

Za popizdit res. Keri...

”In jaz grem pisat Crnkoviču. Da kaj se gre folk, pa nej Godino vpraša, če je to res. Je odgovoril, da ne bo nč to spraševal. Urednik pa tak.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE