Kolumne

Mulcem se total jebe, uno, sej umirajo sam ta stari …

30.3.2020 / 06:05 Komentiraj
V glavnem, po vašem je vse ena velika teorija zarote. No, ja, jaz bom rajš truplom na kamionih verjela. Pa bratu v Španiji.

Zdej en dan sem mogla v trgovino. In scena je bla taka: vsi smo hodili čist previdno en mimo drugega, varnostna razdalja, eni so mel šale okol zavite, drugi maske, vsi smo bli v rokavicah. In grem nazaj do bloka, trogam vse s sabo in na levi zagledam pred šolo sedem komadov najstnikov, kako sedijo vsi na isti klopci in buljijo vsi v en telefon. Brez mask, seveda. Kao nikome ništa.

Tist, k se človek prov vpraša, kdo je zdej kle nor? Mi, k k eni kreteni doma visimo zaprti in se držimo približno vsega, al uni, k jim prov dol visi. Pejte šetat sami nekam v vukojebino, to vse štekam. Sam tako očitno grupiranje sred belga dneva je pa too much. Mulcem se total jebe, uno, sej umirajo sam ta stari. Očitno se jim jebe tud za svoje dedke in babice. In za vse une, k mamo že tko sfukana pljuča. Sami ste si krivi, kaj ste pa stari pa bolani, jaz morm zdej frajarit pred pičkami s selfiji.

In pol gre vsa ta družba vsaka v svojo trgovino, brez mask pa rokavic, ker to pa

»Ljubljanski preprodajalec trave je izjavil za Dnevnik, da cene marihuane v času ukrepov za zajezitev epidemije novega koronavirusa za zdaj ne skačejo. To je pripisal solidni samooskrbljenosti ljubljanskega trga.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE