Kolumne

Moja obletnica valete: Enga sem skor na pičko, ker ni vedel, da pišem.

28.6.2021 / 06:05 Komentiraj
Jaz sem dobr primer, kaj nardi alko iz človeka. Ker sem bla v elementu, se mi je jebal za vse. Jebeš otroke, za knjigo se gre.

30 let. 30 fucking let. Ma ne države. Jebeš to drugo Švico. 30 let od valete. Bom sam na hitr mal opisala, ker si šparam tak večer za v knjigo.

Jaz sem hodila na osnovno šolo Boris Ziherl. Danes OŠ Bežigrad. Ja, osnovno mam celo narejeno, ker sem vedla, da je obvezna. Ko pa ni blo več obvezno, pa fakiča vsem. Sej pr men s šolami nikol ni bil problem v ocenah. Glih kontra. Sam kaj če men šola, če me je čakalo življenje.

Zdej se folk pizdi na une, k se cepijo ali ne cepijo. Pa se pizdijo, da so ovce. Čredni nagon pa ne vem kaj. No, tko sem jaz vidla šole. Če greste vsi v šolo, zakaj bi šla tud jaz? Valjda, kdaj je pa še vuk bil ovca? Hodte vi vsi, če so vam tko ukazali, jaz pa pač ne.

In dans glih tko govorim pet tujih jezikov pa še kle pri Crnkoviču se preseravam pisat. Mojmu fotru kot učitelju se je sicer cufal v glavi, ampak vse te štorije med mano in njim boste prebrali v kao novi knjigi nekoč.

Ena od unih

Kakorkoli, back to obletnica. Jaz sem ena od...

“Sej pr men problem s šolami nikol ni bil v ocenah. Glih kontra. Sam kaj če men šola, če me je čakalo življenje.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE