Kolumne

Meni je pa Urška Bačovnik Janša všeč in se mi zdi kot nova Štefka Kučan

16.6.2020 / 06:10 Komentiraj
Najboljša, morda edina reklama za Janšo. Ženska zase, ki javnega, političnega zoprneža dela človeškega, če ga že ne mehča.

Izpadlo je seveda vse narobe. Narobe, ker ga. Bačovnik Janša še ni imela intervjuja na Televiziji, zdaj pa kar naenkrat ja. Narobe, ker jo je intervjuval Možina, aboniran na desničarje in domobrance. Narobe, ker je poročena z od mnogih osovraženim in preziranim predsednikom vlade.

A kakorkoli, nedeljski intervju z Urško Bačovnik Janša je bil verjetno najbolj zanimiva in gledana zadeva na TVS zadnja leta — če ne upoštevamo recimo odločilnih tekem v popularnih nacionalnih športih. Celo jaz sam sem intervju ne samo gledal, ampak sem si prav naprej vzel, da ga bom gledal. In to v realnem času.

Še več! Tako kot mi je bila UBJ (ne nepričakovano) všeč, pa je treba tudi pohvaliti Možino samega — ki je intervju vodil sicer standardno

»Kolikor sem včeraj spremljal odzive, so bili predvidljvi. Urška je šla na živce tistim, ki jim gre na živce tudi njen soprog, njegovi privrženci pa so bili navdušeni tudi nad soprogo.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE