Kolumne

Mene ne bo noben jebal na Facebooku

28.9.2021 / 06:05 Komentiraj
Kaj bi lahko šlo narobe, če se navijač Liverpoola ali fan skupine Duran Duran ali gobar včlani v skupine drugih fanov na FB?

Ljudje smo socialna bitja, kar pomeni, da imamo potrebo po druženju. To še zlasti velja za tiste, ki imamo enaka nagnenja in želje. Mene zanimajo mnoge stvari in posledično imam veliko hobijev.

Pred leti sem se ukvarjal s paintballom. V Sloveniji je bilo takrat kakih deset klubov in me je prešinilo, da bi lahko ustanovili zvezo. Organizacijo, v katero bi se klubi povezali in bi potem imeli nek budžet, s pomočjo katerega bi financirali delovanje klubov, prirejali razne prireditve. Se skratka družili.

In mi je uspelo. Ustanovili smo zvezo. Kot pobudniku so mi ponudili mesto podpredsednika. Ta glavni itak nisem hotel biti.

Pa se je začelo: prepiri, kdo bo šef, kdo bo hendlal proračun, zakaj denar tja in ne sem in podobno. Stvar je šla tako daleč, da se mi je vse skupaj zagabilo in sem zadevo popolnoma opustil. Prodal sem opremo. Adijo, paintball. For good.

Liverpool

Ker sem navijač Liverpoola, sem tudi začutil potrebo, da se vključim v katero od navijaških Facebook skupin....

V 80. letih popularna skupina Duran Duran je ob 40-letnici obstoja za oktober napvedala svoj prvi album po šestih letih. — [Fotografija: promocijski material]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE