Kolumne

Kristallnacht v Beli krajini: Brezbrižni rabijo zaščito pred histeričnimi

29.8.2019 / 06:10 Komentiraj
Vaški posebnež. Koristni idiot. Maskota razdora. Junak, ki lovi migrante, a še ni videl nobenega. Folk pa mu še ploska?!

Kaj naj rečemo? Da najostreje obsojamo to zavržno dejanje? Da v mislih in z molitvijo podpiramo belokranjskega vaškega gvardjančiča Blaža Zidarja, ki mu je neznan in nahujskan storilec v ponedeljek zvečer — samo pol ure po domnevno tendencioznem prispevku na TVS (0:49-10:16) — razbil okensko steklo?

In ali bi morali sami pri sebi skleniti, da nikoli več ne bomo gledali oddaje Tednik, ki jo ureja in vodi »neintegrirana migrantka« in »kuzla lažniva« Jelena Aščić (kot jo je že zdavnaj prečitala LŠU)? Ali celo nepokorno javiti, da ne bomo plačevali RTV prispevka?

Daleč smo prišli in globoko zabredli. Danes mora vsak pošten državljan, ki se priglaša k besedi, javno potrditi svojo moralno neoporečnost. Da nanj ne bi padla senca

»Kaj naj rečemo? Da najostreje obsojamo to zavržno dejanje? Da v mislih in z molitvijo podpiramo belokranjskega vaškega gvardjančiča Blaža Zidarja, ki mu je nekdo razbil okensko steklo?«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE