Kolumne

Kralji ulice so mrtvi, naj živijo kralji ulice!

5.4.2021 / 06:05 Komentiraj
Že vidim ksiht od policaja, k bi mi pisal kazen, jaz pa njemu, da me itak Facebook časti. Ma nej mi napišejo vse. Ko jih jebe.

Enkrat na mesec pišem tud za Kralje ulice. Jaz pa urednik revije sva dolgoletna frenda in soseda in why not še za njih pisat. Mogoče bo kdo kakšno revijo več prodal zarad mojih tekstov.

Sam kaj, ko me je minilo odpret revijo. Ta teden vsa vesela dobim ta novo številko v roke, iščem pohvale bralcev o men in odprem direkt na osmrtnicah. Ma, fuck off. Ena pokojna je bla nekoč moja cimra, ta druzga sem poznala. Tretjega se ne spomnim. Vsi mojih let. Sej vem, da bo tud moja osmrtnica letos notr.

V vsaki številki se poslovijo od ene treh ljudi. Tok mrtvih, k so meli v zadnjem letu na Kraljih, ne pomnijo že vsaj deset let. Samomori, overdosi, bolezni. Korona je zjebala sam tri, ampak so bli že prej vsi ful bolani. S kovidom v bistvu sploh nimajo problemov, ampak z vsem drugim. Ne vem, kaj je je letos. Začel nas je pobirat. V taka leta smo prišli. Če smo mel žurko 30 let, pa je zdej konc. Ampak jaz sem zaenkrat še na toplem, oni spijo vzun na jogijih. Se

“V vsaki številki se poslovijo od ene treh ljudi. Tok mrtvih, k so meli v zadnjem letu na Kraljih, ne pomnijo že vsaj deset let.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE