Novice

Korona koalicija in industrija panike: Virus kot božja kazen za levičarje

25.2.2020 / 06:10 Komentiraj
Slovenija ni (in ne more biti) sanitarno 100% izolirana pred COVID-19. Je pa lahko 100% izolirana mentalno. Pred pametjo.

Ali je mogoče, da je desničarstvo v bistvu medicinski ali vsaj javnozdravstveni fenomen? Očitno res. No, včasih sem mislil, da gre za rabies. Se pardoniram: kriv je korona virus.

Zaradi korona virusa so najbolj zaskrbljeni tisti, ki so že doslej imeli najbolj negativno mnenje o vladi Marjana Šarca in najbolj pozitivno mnenje o morebitni vladi Janeza Janše.

Tako smo dobili korona koalicijo. Zdravo koalicijo. Cepljeno proti zdravi pameti.

Nejevernim Tomažem, ki morda mislijo, da insinuiram, ponujam jagodni izbor primerov na družbenih omrežjih in družbenim omrežjem podobnim mainstream medijih. Industrija politične in preventivne panike dela na polno.

Korona virus je padel v obdobje odhajanja stare vlade in sestavljanja nove. Zato desničarji to pandemijo izkoriščajo za simboliko božjega prsta, ki žuga levi politični nomenklaturi od Šarca do Šabedra. Nekako tako, kot so puritanci videli HIV virus in aids kot simboličo kazen za dekadenten lifestyle homoseksualcev.

Nekaj...

Shot with NOMO 120 SG.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE