Kolumne

Korona je prinesla tud pluse

28.3.2022 / 06:05 Komentiraj
Živim, k da korona ne obstaja, eni pa se za vsak kurac testirajo. Zato so take cifre. Da skor nobenmu nč ni, to pa ne povejo.

Pr men je mela ta koronska scena tri verzije. Čist na začetku sem bla presrana. Pol se mi je začel jebat. Dans pa prov I don’t give a fuck anymore. Cepit sem se šla pa sam zarad PCT. V trgovini nimam maske, ker je itak nima več noben. Ker za ker kurac grem lahk žurat na Metelkovo pa se gužvat med folk brez mask, v naši trgovini, kjer nikol ni žive duše, nej jo pa mam? Bedarija, čista. Niti eden mi nikol nč ne zasika nikjer. Pač sem pozabla masko in čao.

Včer sem se se usedla v taksi pa vprašala taksista, če slučajno hoče, da mam masko. “Ma kakvi,” je rekel, “samo ti polako.” Itak je bil tud on brez. Sem ga vprašala, če njemu kdo kdaj kej zasika, nej si jo da gor. Pa je rekel, da kakšni ja. Da se bojijo. No, pol se dejmo pa bat do konca življenja.

Ker ljudje se dejansko bojijo. Brat mi je rekel, da v Španiji ma večina ljudi po cesti še maske. Frendica je bla zdej v Kolumbiji. Isti šmorn. Večina ma maske na cesti. 

Mal vročine, pa kr panika

Par...

”Včer sem se se usedla v taksi pa vprašala taksista, če slučajno hoče, da mam masko. 'Ma kakvi,' je rekel, 'samo ti polako.' Itak je bil tud on brez.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE