Kolumne

Kordišu privoščim, da ga je Janša oklofutal

27.1.2021 / 06:10 Komentiraj
Zadnji verbalni konflikt v DZ dokazuje, da si opozicija lahko privošči, da vlado pošilja v norišnico, vlada pa opozicije ne.

Problem je skratka v tem, da je premier na poslansko vprašanje Mihe Kordiša o povezavah s svojim domnevnim davčnim svetovalcem in »arestantskim cimrom iz [sic!] Doba« Snežičem poslancu Levice sarkastično obljubil psihiatrično pomoč, ker »trosi take nebuloze«.

Kordiš je vztrajal, Janša pa tudi. V drugi rundi mu je še rekel, da se bo pozanimal »na svoji kliniki v Avstraliji«, ali je še kaj prostora »za urgentne primere«.

Med antijašisti je završalo, češ, how low can we go, da predsednik vlade pošilja opozicijo v umobolnico — namesto da bi priznal greh in tožnika na kolenih prosil odpuščanja.

Jaz pa sem Kordišu privoščil, da mu je Janša končno enkrat primazal klofuto. Že dolgo je izzival in že dolgo bi jih moral fasati.

No, pa saj vendar vemo, klofutanje ni vzgojno …

Del

»Med antijašisti je završalo, češ, how low can we go, da predsednik vlade pošilja opozicijo v umobolnico — namesto da bi priznal greh in tožnika na kolenih prosil odpuščanja.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE