Kolumne

Ko kmetavz na rajžo gre

8.2.2022 / 05:05 Komentiraj
Nazadnje se je zgražanju nad Ano Roš pridružil še Hojs. Že spet. Prvič jo je fasala od desnice, ko je predlani napadla vlado.

Prejšnji teden se je po socialnih omrežjih razširila “novica”, da je nek radijski voditelj z Radia 1 in tiktokar z dekletom obedoval v Hiši Franko, torej pri chefinji Ani Roš in plačal astronomsko ceno za nekajhodni meni s pripadajočimi vini.​

Gospoda ne poznam oz. sem prvič slišal zanj. Tega ne govorim zato, da bi ga diskreditiral, ampak ker je enostavno res. Ne morem poznati vsakega vaškega posebneža z vaške radijske postaje. Kot nekdo, ki je dolga leta delal na radiu in bil celo glasbeni urednik na nacionalki, pač težko prenašam bulšit. Verjetno niti za Avdića ne bi nikoli slišal, če ravno ne bi skakal iz vsake škatle in konzerve.

Kao influenser

No, človek menda fura tudi precej zasledovan Instagram profil in je kao influenser. Že tako ali tako mi grejo te osebe na organ, ker gre v veliki večini primerov za puhloglave ljudi, ki pa imajo to srečo, da so spretni v podajanju spletnih vsebin ali pa imajo pač velike joške.

Ne vem, kaj je pričakoval, ampak...

“Prejšnji teden se je po socialnih omrežjih razširila ‘novica’, da je nek radijski voditelj z Radia 1 in tiktokar z dekletom obedoval v Hiši Franko, torej pri chefinji Ani Roš, in plačal astronomsko ceno za nekajhodni meni s pripadajočimi vini.” — [Fotografija: Andrej Petelinšek/Večer]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE