Kolumne

Ko bo konec tega sranja

14.12.2020 / 06:05 Komentiraj
Tok od druženja, ker nam tok manjka. Dost žalostno. Nč se ne bomo naučili iz tega. Isti kreteni bomo ostali. Verjemte men.

In ko bo konec vsega tega sranja in bomo (če bomo) spet kao normalno zaživeli, že vidim sceno, kakšna bo. Šla bom mim lokalov in šolskih igrišč — in vsi bojo buljili v svoje telefone. En najstniši parček, k je prej jebal majku staršem cele mesece, da zakaj se ne smeta videt, bo sedel na klopci in gledal v telefon. Kaj če nama kušvanje, prej je blo zanimivo, k sva mogla na skrivaj dat masko dol.

Zdej vsi k nori čakajo odprtje kafan in vsega, na konc bo pa tam sam fotkanje cel dan, vse metat na Instagram in čekirat lajke. In drug dan spet vsi v tišini vsak v svojem kotu al za šankom, preverjat telefon.

Tok od druženja, ker nam tok manjka. Dost žalostno. Nč se ne bomo naučili iz vsega tega. Isti kreteni bomo ostali. Verjemte men. Človek se prilagodi, ker se mora, pol pa spet udri brigu na veselje.

Smešna žival

Ko sem šla jaz na Portugalsko in so bla dve leti čist druga pravila, sem si sveto obljubila: »Ko pridem ven, bom druga.

Sosedje so nam dvakrat poslali policaje, enkrat redarje. In mi? Mi smo težili in pisarili in na konc nam zdej dodatno mizo za ping pong štimajo. Čem rečt, tud kej dobrega je prineslo vse to.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE