Kolumne

Knjiga je knjiga, Facebook pa Facebook

20.6.2022 / 06:05 Komentiraj
Lejte me na morju! Lejte me, jem pizzo! Lejte me, sem v novi vezi! Lejte me, zlato maturantko mamo! Sam glejte me! Jp, taki smo.

Že eno leto sem teta, pa kot da ne bi mela nečakinje. Ker če te ni na FB, ne obstajaš, right? Sam kaj, ko moj brat ni takega mnenja. On in njegova bejba sta težka računalničarja, ampak FB in podobno jima je pa glupost. Bratu so pač ljudje, k vsak svoj obrok ali vsako novo vezo oznanjajo prek družbenih omrežij, smešni. In zato mam prepoved slike nečakinje naokol objavljat.

In pol sem pomislila, da ma prov. Za ker kurac objavljat čist vse? Moja sestrična ma iste fore. Če že vidim njene otroke na FB, jih vidim sam v hrbet. In zdej smo pri debati: objavljate svoje majhne otroke po družbenih omrežjih? Eni so striktno proti, ta drugi jih objavljajo od plenic dalje. Naj se otrok odloči sam, ko bo zadost star al jih lahko vi v vašem imenu kr popate na vse strani? In če ste proti, zakaj ste? Zarad pedofilov?

Neki najbolj ogabnega ever

Pedofili so res neki najbolj ogabnega ever, ampak da pa kr kradejo otroke naokol na veliko, pa mal dvomim. Ker mam 45 let in do zdej sem...

11-letna Maja Vojvoda je izginila 16. maja leta 1986 za Bežigradom.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE