Kolumne

Keš pičke: Tereza Vuk pa Jurij Hudolin sred Trnowga v Apotheki

3.10.2022 / 06:05 Komentiraj
Nedelja ob petih zjutri. V kopalnici ropota majster, ker še vedno ni konc štale s poplavo. Sosedje me bojo ubili, to je jasno.

Nedelja je in ura je pet zjutri. V kopalnici ropota majster, ker še vedno ni konc une štale, ko sem mela poplavo. Sosedje me bojo ubili, to mi je jasno. Ne sam, da skoz vohajo gandžo iz fleta al pa slišjo kakega mojga jebača. Ne, dejmo še ropotat v nedeljo ob petih zjutri. En moj fucking dan ne more bit normalen! En dan se mi bo utrgal in zdej sam čakam, kermu sosedu se bo prvemu zmešalo in ga bom mela na vratih.

Bom pa rekla, nej se grejo bunit k lastniku. Moj brat je sred Barcelone in ga čist boli kurac še za mojo kopalnico. Tko da sem si lepo pivo odprla in navila joint, fotr me pa zraven majstrov sam gleda, če sem normalna ob taki uri.

Ne, nisem normalna. Kar je blo videt v sredo na literarnem večeru. Tereza Vuk pa Jurij Hudolin sred Trnovga v Apotheki.

Trnow style

Da sva poseben tandem, je logično vsakmu. Ko sva mela nazadnje skup literarni večer v Celju, so naju mogli na poti do tja dat vsazga v drug avto, ker bi se drugač pobila. Kr težka, dva taka ego tripa na...

Tereza Vuk in Jurij Hudolin (v ozadju) na literarnem večeru v Apotheki: ”Dokler mi ni drug dan kelnarca iz Apotheke pisala: “Za 200 evrov sta spila. Od zdej naprej gostje nimajo več neomejenih drinkov.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE