Kulumne
#odnosi #lifestyle
Keanu Reeves ma staro, sivo punco. Našim manekenom za šankom se bo zmešalo.
Logo 10.11.2019 / 11.35

Glih videz je v končni fazi en navaden nč. Pri dvajsetih tega ne štekaš. Ko si pa čez 40, pa že kr krepko to razumeš.

Alexandra Grant (46), vizualna umetnica iz Los Angelesa, in Keanu Reeves (55), igralec, sta nov par na hollywoodski sceni.

Ta teden se je zgodil šok. V Sloveniji je šokov itak vsak dan kr neki, ampak to je ameriški trač. Keanu Reeves je pripeljal svojo bejbo na rdečo preprogo. Svojo novo punco. Zadnjih 20 let je zgledalo, k da je v celibatu. Če o komu ne mormo rečt slabe besede, je ne mormo rečt o njemu. Najbolj down to earth model v Hollywoodu. On se lepo vozi al z motorjem al z metrojem. Obstaja posnetek, kako vstane na metroju, da se je lahko ena starejša ženska usedla. Ostal je to, kar je. Denar in slava ga nista naredila drugačnega. Baje je tud zdoniral ful keša za humanitarne namene, sam on tega ne govori okol. Ker sam še predobr ve, kaj je sranje od življenja. On je dislektik in je imel probleme v šoli. Sestra je imela levkemijo. Otrok, k sta ga pričakovala s takratno punco, se je rodil mrtev. Dve leti kasneje je še ta punca umrla v prometni nesreči. Torej verjamem, da res ve, da denar pa uspeh ni vse.
In tko se je dal naš najstniški crush v osamo. Nobenih pizdarij v lajfu, nobenih ekscesov, nobene partnerice, nč. Sam v filmih ga lahk vidiš. In evo zdaj njega naenkrat: končno zaljubljen.
In kle je sledil šok. Zakaj? Ker punca, ženska, ni ena ena od unih tipičnih dolgonogih mladih manekenk. No, dolgonoga je, ker je visoka 184 cm. 
Ampak stara je 46 let.

Pri dvajsetih tega ne štekaš

Ma sive lase, ker si jih na farba. Na hitr bi lahk rekli, da gre za Helen Mirren. K mi je tud legenda, by the way. In to je bil folk na vse kraje začuden: »Pa pizda, Keanu bi si pa ja lahk eno boljšo najdel.«
Kojo boljšo? Njemu je očitno najboljša.
Gledam njune slike s preproge. Vidiš, da se zaljubljeno gledata in kako sta srečna. In kaj ma zdej pri vsemu temu videz? Zgleda starejša. Pa to pa uno pa tretje. Da bi videli dva srečna človeka skup, to pa ne. Pa ni Keanu en bumbar. Sej tud Di Caprio ni, ampak Di Caprio se izgublja z dvajsetletnimi manekenkami in se še vedno išče.

Videz pride pa gre

Spoznala sta se pa tko, da sta skup ilustrirala, napisala ene bukvice. In zdej mata založbico skup. Prov kul parček.
Seveda smo babe čez 40 zdej še bolj navdušene nad njim. Ker ma eno pametno, prizemljeno, svojih let. Tipom pa neki ne gre v račun. Ker razmišljajo, da če bi bli oni Keanu, bi vse Playboyeve zajčice pofukali.
Sej tipom marsikej ne gre v račun. Jaz, k se dost z njimi družim za lokalnim šankom, jih sam začudeno gledam. Nobena damica, k gre mimo, jim ne uide. In bog ne dej, da ma en pramen las postrani. Al pa mal bolj debela stegna. To vse skritizirajo. Pa gledam uno, pa njih za šankom, pa spet uno, pa jim rečem: »A vi ste pa vsi manekeni al kaj? En bolj zapit k ta drug, pa vsi pivske vampe do Šmarne gore.«
Videz pride pa gre. In kaj boš takrat z enim, če si bil sam zarad videza z njim? Pa ni problem, da je človek lep. Problem je, če iščeš sam to.
Ena znanka je šla na hitre zmenke. Tist, k v filmih, k na sedem minut zamenjaš mizo in pogovor. In kaj mi reče pol: »Jah, noben ni bil luškan.« Jao meni. Sej glih kej velik se v sedmih minutah ne morš pogovort, ampak dejansko je videla sam to, kdo dobr zgleda in kdo ne. Tko sem jaz razmišljala, ko sem mela 15 let. Zdej sem vesela, da me sploh prenaša.

Drž se ga!

Ker pri nama je šlo kontra. Sva najprej dve leti visela v istem lokalu, preden sva dojela, da je to to. Zaenkrat to to. Ker je bil nedostopen, načitan, pameten in zajebant in ker šteka to moje čudaštvo. In men noben ne reče: »Tvoj tip pa ni maneken.« Vsak mi reče: »Drž se tega modela, k je top.« V naših letih dejansko sam iščeš enga, k te bo razumel in zraven katerga boš srečen.
In tko nej se Keanu kr lepo drži svoje Alexandre, dokler sta srečna. In upam, da se bo držala sivih las. Zanalašč. Ker je to ena tko nepomembna stvar v tem življenju. Ampak ljudje očitno vidijo sam videz. In pol berem bedne komentarje naokol, namest da bi ljudem privoščili, da so srečni in veseli.
Da ni tale Aleksandra še nov trend ustvarila. Bojo kr naenkrat vse nepobarvane s sivimi lasmi. In čakale svoje Keanuje. Našim manekenom za lokalnim šankom se bo zmešalo.

NAROČI SE
#odnosi #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke