Kolumne

Kdo vas šunta? Kdo neki? Prvi v službi resnice skazice!

11.7.2022 / 06:10 Komentiraj
Morda bomo imeli srečo, da bo nekdo prej pritisnil na gumb in izklopil Novo24TV, kot bo nekdo drug pritisnil na sprožilec.

Morda ste v tujih medijih zasledili, kako je tisti idiot od voditelja v svoji oddaji na Fox News komentiral zaenkrat zadnje masovno streljanje v ZDA za Independence Day v Chicagu. Tucker Carlson je rekel, da saj ni čudno, da se psihopatom utrga in z avtomatsko puško — in eksplozivnim strelivom! — pobijejo nekaj otrok ali mimoidočih, ko pa kar naprej poslušajo pritoževanja žensk, da so v primerjavi z belimi moškimi v podrejenem položaju.

Ah, kaj pa je to takega? Vsaka država ima svoje probleme. Tudi pri nas imamo podobnega, če ne še bolj neumnega voditelja. Boris Tomašič je namreč ta teden v oddaji Kdo vam laže? na Novi24TV razburjenega klicatelja — ki je ljudi pozval, naj se pripravijo na boj in ne predajo orožja policiji, če ga že imajo — potolažil, da bo nova oblast res morala oditi na silo, saj da je tudi s krvjo prišla na oblast.

Čuden psihološki fenomen

Moram priznati, da še vedno redno — skoraj vsak dan — berem neumnosti in svinjarije, ki jih...

»Človeška neumnost in medijska neprofesionalnost ne gresta kar stran, če si pred njima zatiskamo oči. In tudi nista manj zaskrbljujoči, če slučajno nista več povezani z izvršno oblastjo.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE