Kolumne

Kdo se boji Tereze Vuk? (Pa korone tud?)

10.5.2021 / 06:05 Komentiraj
Kolkim pisateljem se je zmešalo v življenju? Črke, besede, stavki, poglavja. Pa zraven skadit se še vsega boga in vse spit.

Mal težko mam zadnje čase tok kolumen. Končno sem se zbrcala v rit in začela pisat kao tretjo knjigo. Sicer pišem tko, enkrat na teden ali enkrat na mesec, sam možgani mal težko preskakujejo sem in tja. Pa še manija me je začela hvatat nazaj. To se mi zgodi vsakič, ko pišem ali izdam knjigo. Preveč občutkov na kupu in pol me odpelje. In pišem in se vmes zjokam kot ranjen otrok in se zraven še smejim, k da standup berem.

Težko je it tok v sebe zares. Te zjebe. Ni to pisanje zame. Pol sem dala še parim za prebrat in sta se še dva zjokala ob eni zgodbi, pa sem si rekla, daj rajš mal mir. En teden odmora. Pa še pohvalili so vsi. Ne me hvalit, k pol vedno vse fuknem v kot! Jaz morm trpet, ne pa hvala, Tereza. In zdej morm vas zabavat, pol pa nazaj k mojmu tekstu.

Kolkim pisateljem se je zmešalo v življenju? Črke, besede, stavki. Črke, besede, stavki. Pa zraven skadit se še vsega boga in vse spit.

Pivo čez pol ure

Sam pejmo nazaj k vam,

“Veste, kaj je novga? Okol mene so že skor vsi cepljeni. Ta stara dva v soboto s ta drugo dozo Moderne, moj tip par dni nazaj s Pfizerjem.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE