Kolumne

Kdo bo čez 20 let še vedel, kaj se je dogajalo med pandemijo?!

4.11.2021 / 05:10 Komentiraj
Preživel bo mit, da je kovid zlomil javno zdravstvo. Nihče pa ne bo vedel, da je to laž. Da ga je v resnici zlomila vlada.

No, pa ga imamo. Četrti val. Stanje tik pred zaprtjem države. In ponovnim kaosom, ki ga bo zaprtje prineslo. In stanje tik pred zlomom zdravstvenega sistema. Pred katerim nas že od začetka kovida vsi, ki delajo v zdravstvu, svarijo. Brezuspešno.  

Seveda se je zgodilo pričakovano: četrti val je znova presenetil vse. Vlado. Strokovnjake. Ter navadne državljane Slovenije. Ki so bili prepričani, da novega zaprtja države ne bo. Ali zato, ker kovid sploh ne obstaja. Ali zato, ker smo Slovenci že naravno prekuženi. Ali zato, ker so Marsovci bolj resnični od kovida. In še bi lahko naštevali razloge, zaradi katerih so se državljani Slovenije v zadnjih tednih pridno družili. Brez upoštevanja varnostnih ukrepov. Prodajali in kupovali so ponarejena kovid potrdila. Brez slabe vesti. Martin-krpanovstvo na delu. Oblast je treba goljufati. Še posebej, ker to ni goljufanje. Ampak to, da si oblast nadmudril. Da dokažeš, da si tako zvit, da znaš izigrati pravila in navodila, ki...

“Brez slabe vesti. Martin-krpanovstvo na delu. Oblast je treba goljufati.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE