Kulumne
#trump #Kardashian #melania trump
Kardashianke so mi smešne. Melania pa ni smešna.
Logo 06.07.2020 / 06.05

Bogi Kanye West. Zabluzil je realnost z domišljijo. Sam leta 2020 itak ne vemo več, kaj je realnost in kaj naša domišljija.

»In pol bo en Kanye sedel v Ovalni pisarni, vzel kak tablet premal in bo sam še na gumb pritisnil. Putin bo glih sral, pod ritjo mu bo pa bomba počila.«

Berem, da hoče Kanye West kandidirat za predsednika Amerike. Pa kaj češ lepšega. En z bipolarno motnjo in z ego tripom za štir dohtarje, k da hčerki ime North West in je poročen s kratkonogo zvezdnico resničnostnega showa, njej pa se je »kariera» odprla s porničem. Sej sliš se smešno, sam folk je res tok glup, da bi mu še ratalo. Če gre že vse v kurac, pa dejmo še njemu možnost. To pa bi bil reality show. Še hujši kokr zdej, sam Kardashianka bi mela skoz kamere zraven, da vidmo mal, kaj dogaja v Beli hiši. Zdej pred kratkim sem vidla en del serije, kako je ulovila eno jebačico od Scotta Disicka (bivšega tipa od njene sestre) v hotelski sobi. In je uletela tja s tremi priležnicami, se šopirila k ta velika, zraven se pa na uno drla: »You whore! Such a tramp. Groupie, get your ass out of here.«
Je mal pozabila, kako je sama začela. Njen fotr bi se v grobu obrnil.

Tečne ko driska

To morjo bit tok utrgane babe, da ni čudno, da je Scott skoz na rehabu, Bruce Jenner pa je na stara leta kr spol spremenil, sam da bi mu dale mir pa da ga ne bi prepoznale kje na cesti. Tečne ko driska.
Sam v Ameriki je vse možno, sploh v teh časih. In pol bo en Kanye sedel v Ovalni pisarni, vzel kak tablet premal, pol mu pa bo ta njegova »jaz sem vsemogočen« mal zameglila možgane in bo sam še na gumb pritisnil. Putin bo glih sral, pod ritjo mu bo pa bomba počila.

Naglasak jo jebe

Kle se mi poraja vprašanje, a ameriški predsedniki sploh govorijo kak tuj jezik. Al se oni sam z angleščino okol šunjajo? Mislite, da zna Trump kakšno našo domačo južno izrečt, recimo pizda ti materna? Ker pri krščen matiček bi si jezik zlomil. Sam pizda, tri slovence ma pri bajti, kej bi pa že lahk skontal, glede na to, da je njihova angleščina poraz.
In to je edina kritika, k jo mam čez Melanijo. Jaz nisem vidla Amerike od daleč, pa mam tak ameriški naglas, da joj. Ona je pa tam več k 20 let, pa govori kokr … — sej ne vem, kaj rečt. Sej ne da ne zna, sam naglasak jo jebe do fula. Očitno keš res ne kupi vsega. Al pa če Donalda prov rajcajo ti slovanski naglasi in zanalašč noče plačat jezikovnega tečaja, ker Ivani je mogu na konc kr dost keša pustit za to rajcanje.

Prva dama

Melanija, ja. Bi si kdaj mislili, da bo ena dečva iz Sevnice nekoč prva dama ZDA? Seveda ni napisala težkih knjig o fiziki, pogruntala zdravila za raka ali posvojila pol afriških revežev. Sam vseen je tam. Mamo kakšno bolj znano slovenko? Nimamo. In tud prva dama ne bo nikol več nobena.
Mene Melanija čist nč ne moti. Odločila se je za tako življenje in tazga fura. Pol berem take komentarje, da kako je lahk z unim starcem s tisto frizuro. Hja, moč ma. In moč zna bit ful afrodiziak. In pol ko enkrat zaglaviš v moči in denarju, dvomim, da boš šel nazaj v Sevnico jest tortico, k se imenuje po teb. Gledat roza fasade slovenskih bajt, če ma mož cel svoj nebotičnik.
Bunijo se tud, da bi se lahk kej za Slovenijo potegnila. Zakaj že? Šla je živet drugam. Tega nikol nisem razumela. Če gre človek v tujino in rata bogat ali uspešen, pol vsi takoj, kle je hodil v šole, kle je vse, vse smo mu dali, dej vse nazaj! Jaz bi bla drugač, sam Melanija je pa pač taka. Neki ful vase zaprta, po mojem sam mamo špila doma. Intima jima je šla itak že zdavnaj v maloro, ipak je ona v menopavzi, un pa pač, kaj če še. Spet fora, kjer denar ne pomaga. Eni pravijo, da je v zlati kletki. Kaj pa mi vemo, kdo ma ključ od te kletke. Mogoče je bla na začetku vsa plaha pa ni upala pisnit, vseen je bil to Donald Trump.
Ko si pa enkrat že tok dolg poročen, pa da mata otroka, pa da je on že star, mislim, da ma kr pravo glasanja. Ne političnih for, ampak tko, ostalo. Men ženska ne deluje, da trpi. Če bi hotla, bi šla. Če je res denar vse, bo eno lepo odškodninco že dobila. Tamauga bo mogu pa itak Donald keširat.

In vi, se boste cepili?

Ampak se ji bolj splača še mal zdržat. On ne bo večno. Sicer ma otrok k dreka, sam keša je zadost, da si ga vsi razdelijo. Mogoče je pa res zaljubljena. Bila nekoč. Mogoče bo pa po koncu mandata šla. Jebite se, hvala lepa za vse. Dost mam tega, da mam skoz celo vojsko okol sebe. Hočem sama po svoje cote v butik in sam marš vsi. Dost mam tebe Donald. Kdo bi vedel.
Te predporočne pogodbe so kurba. Bogve, kaj je vse notr nametano. Mogoče tud to, da mora bit vedno elegantna in lepa, ker to pa obvlada.
In zdej če pride una Kardashianka, k je elegantna glih tok kokr en kit, bo še smeh. Najprej vidiš njo, pol pa pol ure traja, da se še rit izza vogala privleče, ker si jo je napumpala do Armenije in nazaj.
Pa tud klan Kardashian me ne moti nč, so se pač odločile za tako plastično življenje. So mi pa smešne. Melanija pa ni smešna. Kokr obrneš. Kanye mi je pa prov bogi. Zabluzil je realnost z domišljijo. Sam, sej v 2020 itak ne vemo več kaj je realnost in kaj naša domišljija.
In vi, se boste cepili?

NAROČI SE
#trump #Kardashian #melania trump
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke