Kolumne

Kapučino

30.5.2022 / 06:05 Komentiraj
In pol folk misli, da sem na vsemu. Pa nej. Če jim je feeling, da se v svojih jadnih življenjih obremenjujejo z mano, pa neka.

Zadnjič nismo vedli, kdo je Darja Gajšek, tokrat pa ne vemo, kdo je un hrvaški pevec, k se je pri nas pijan po odru kotalil. Vidim po vseh medijih, da je cel halo, ker je en preveč degustiral slovenska vina. In pol obležal. Za ta prave Slovence vajenec.

Zadnjič se je en pri nas zložil z motorjem. In seveda napihal. In bil tok glup, da ni hotel na treznjenje, ampak je rajš frenda poklical, da ga odpelje na varno domov. Sam kurc, k je bil ta frend še večja koma in je uletel z avtom. Spet pihanje in ding-ding položnice. In tko so oba pridržali, dokler nista končno enga tretga priklicala. Tokrat treznega. Fucking komedija. Taki pač smo. Ene pijandure navadne. In men ni prov nč čudnega, če so enga Hrvata izdale noge, ker ni prenesel tok hlapov.

Čeprov še zdej ne vem, kdo sploh je. Baje neka dalmatinska muzka, k je slišat ne morem. Bolj me fascinira to, da je folk zgrožen, da je nastopal pijan. A na Woodstocku so bli pa vsi trezni al kaj? Pač. Prišel, videl, se...

”Zadnjič nismo vedli, kdo je Darja Gajšek, tokrat pa ne vemo, kdo je un hrvaški pevec, k se je pri nas pijan po odru kotalil.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE