Kolumne

Kako se znebiti Primca (2.): Resnica je brezplačna, laž pa stane

30.9.2022 / 06:10 Komentiraj
Za čigave (ali katere) otroke gre, ko govorite o "naših" otrocih? O vaših? Primčevih? Mojih? Golobovih? Ne nas imeti za debile!

Nadaljevanje in konec teksta Kako se znebiti Primca (1.): Laži in nothing but laži, tako mu bog pomagaj! (28. 9. 2022).


Trdijo, da je to "napad na večtisočletno tradicijo". Kar je nakladanje. Trdijo, da je marksizem "antropološka zmota". Kar je nakladanje. Trdijo, da so se [marksisti] "iz tovarn premaknili v šole, v gledališča, v tako imenovano kulturo in medije". Kar je alternativno dejstvo. Trdijo, da je "nova levica napadla družino in moralo" in da je "Fotopub kristalna slika in zrcalo te izrojene ideologije in nemorale". Kar je debela laž, alternativno dejstvo in nakladanje obenem.

Trdijo, da gre za "popolno razvrednotenje otrok". Trdijo, da bo uzakonitev oz. dovolitev istospolnih posvojitev pripeljala do "svobodne trgovine z otroki" in da "otroci postajajo trgovsko blago". Kar je še posebej debela laž, laž in še enkrat laž.

Res moraš biti popolnoma nor, da kaj takega rečeš. Ali pa vsaj pokvarjenec, če to rečeš z zavestjo, da lažeš, ampak se ekskulpiraš z...

“In to mnenje, to moralno mnenje je adut svobode in pravice do svobodnega izražanja, na katerega se šlepajo. Adut demokracije. Adut pravice do laganja. Ker jih skrbi za moralo. Človekova pravica.” — [Fotografija: Robert Balen/Večer]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE