Kolumne

Kako se znebiti Primca (1.): Laži in nothing but laži, tako mu bog pomagaj!

29.9.2022 / 06:10 Komentiraj
Dovolj je tega javnega laganja in nakladanja. Dovolj debilnosti, ki jih na transparentu razkazuje ta zmanipulirana uboga reva.

Prav nobenega potrpljenja nimam več s tem Primčevim frustriranim folkom in desničarskim medijskim sistemom SDS. Dovolj je tega javnega laganja in nakladanja. Dovolj debilnosti, ki jih na transparentu razkazuje ta zmanipulirana uboga reva. Tem ljudem, manipulantom in trobilom je zato treba zlepa ali zgrda zapreti gobce ali izklopiti elektriko.

Vse skupaj je ena sama velikanska laž. Sistem laži, s katerim se norčujejo iz zdrave pameti in si kupujejo pozornost, pomembnost, priznanje in družbeno težo.

Gremo po vrsti.

Trumpova inavguracija

Na torkovem zborovanju gibanja Za otroke gre je bilo po Primčevih lastni oceni "deset tisoč" udeležencev, po trditvah Nove24TV.si pa "nekaj tisoč".

Oboje je debela laž. V resnici jih je bilo — po ta malem — toliko kot na Trumpovi inavguraciji 20. januarja 2017.

Za osvežitev spomina: po Trumpovih lastnih trditvah je bilo na National Mallu pred Kongresom navzočih čez milijon ljudi. Kar je bila debela laž. Po oceni strokovnjakov za...

“Sem: babi, mama, žena in nič drugega ne bom!” — Saj. Kdo ti pa kaj hoče, ženska nesrečna! — [Fotografija: Robert Balen/Večer]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE