Kolumne

Jebeš vlado in maske. Kle se gre za višje cilje.

7.6.2021 / 06:05 Komentiraj
Marsikej ni blo prov un dan. Če bi vam povedala, kdo nas je prijavil, bi bla zgodba velik bolj sočna. Ampak nočem na ta nivo.

Vsakič ko pride ven, da lahk dobimo keš za maske nazaj, mi folk nafila cel FB na privat. “Pejt se bunit! Veš kok je to pirov, pa ganje!” No, ja, 200 evrov jaz zapravim v eni noči k nč. Jaz razumem folk, da se čjo upret, pa kao vse je blo neveljavno in krivično. Super, sam ne na moj račun. Oni niso dobili kazni in najlažja je zdej, da meni pametujejo.

27. 10. 2020 smo dobili trije kazni zarad mask pod brado za blokom po 400 evrov kazni. Zdej, seveda kle ne bom povedala zares štorije, kaj je blo. Boste prebrali v knjigi. Dejstvo je, da bi lahk dobili vsi ful več kokr 400 evrov. Pa nismo. In dejstvo je, da mamo vsi ful masla na glavi.

In zdej nej se gremo mi drkat na sodišča za unih 200 evrov od polovic, kokr smo plačali? Ja, komi čakamo. Čimdlje od nas.

In ker smo take lopuže, seveda noben od nas ni plačal sam. Druge smo nafukali, nej plačajo. In kaj se naj zdej jebemo z odvetniki za keš, k sploh naš ni? Eni kr mislijo, da prideš sam na

“In ker smo take lopuže, seveda noben od nas ni plačal sam. Druge smo nafukali, nej plačajo.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE