Kolumne

Jebeš leve, jebeš desne. Glej svoj cilj.

2.8.2021 / 06:05 Komentiraj
Nimam pojma o ministrih. Nimam pojma o nč. Rajš me vprašte kej o muski pa filmih. Ne pa o jebenem Twitterju pa o unih pajacih.

Na kurac mi grejo majhni tipi pa modeli na skirojih. Pa folk, k hodi počas po pločniku. Najbolj pa uni, k se jim da sam o politiki pogovarjat. Politika je zadeva, od kere je treba it sam stran. Men je jasno, da če ne bi blo politike, novinarji in kolumnisti ne bi mel kej za pisat. Dvomim, da bo urednik Fokuspokusa pisal, kako je otrokom skuhal južno.

Zato striktno ne pišem o politiki. Ker če ne crknem prej in izdam novo knjigo, ima da me berejo in levi desni. To je vse taktika. Šuške so od vseh iste. Sam davaj, pa boli me kurac na keri strani si. Pa sem po obeh ta starih iz nekih političnih familij.

Ma, sam stran s tem. Jaz sem se edin z sinom od enga poslanca dol dajala. Dolga zgodba. Glih tri dni nazaj mi je pisal, da se delam kr budalo, ker mam rajš enga knjižničarja, k živi za une njegove knjige, kurčev šport pa Liverpool njegov. Prestara sem jaz za vse te hece.

“Koja voda, jebo te?”

In prestara sem tud za to, da kr naenkrat vidim po FB, da je Janša neki...

“Sestra od Stanka, h kateri sem hodila v Trst skoz na obisk, pa je bla poročena z dr. Engelbertom Besednjakom. Če ne veste, kdo je, odguglajte.” — [Fotografija: Tereza Vuk]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE