Kolumne

Je Vladimir Putin bolan ali na botoksu?

13.3.2022 / 05:10 Komentiraj
Nikoli ne bomo izvedeli, kaj je ruskega predsednika pripravilo, da se je s takšno morilsko slo in silo spravil nad Ukrajino.

Zaradi vojne, ki jo z nečloveško brutalnostjo izvaja nad Ukrajino, Putina vsak dan videvamo na televiziji, na spletu, v tisku. Analitiki se z njim ukvarjajo zato, da bi ugotovili, kaj neki se mu je v glavi premaknilo, da je tako zapečatil svojo mednarodno politično usodo in se dosmrtno izoliral od ostalega sveta. Je bolan? Drugi spet poskušajo doumeti ozadje njegove vojaške taktike. Tretji so izbrskali njegove stare slike in ugotavljajo razliko v kilogramih, pa tudi na obraznih potezah, ki jih pripisujejo botoksu. 

Putinov obraz je res zabuhel in napet, kot da je prišel pod roke neizkušenemu mehiškemu lepotnemu mazaču, kamor rade zaidejo Američanke, ki si obetajo prihranek — čeprav jih potem ta poseg stane še veliko več, saj je treba “izdelek” popravljati, gladiti brazgotine, zarastline in odstranjevati nekakovostne materiale.

Manj pa je znano, da injekcije botoksa človeka naredijo asocialnega. Znanstveniki so namreč odkrili, da nevrotoksin naredi človeka brez...

”Injekcije botoksa ne samo paralizirajo sposobnost branja čustev na obrazih, ampak tudi nasplošno vplivajo na zmožnost občutenja negativnega razpoloženja.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE