Kolumne

Jaz sem Tereza Vuk, stranka zase. Marsovska. Zato me ne petljat v politiko.

11.5.2020 / 06:05 Komentiraj
Men ni treba met v naslovu Janša, Kučan, Šarec, da bi bla brana. Jaz bi rada sam pisala, ne pa se delila na leve pa desne.

Eni kolesarijo in so na protestih, jaz mam pa čist druge probleme. V politiko se res ne spuščam, ker se mi zdi, da ne rabim tega. Men ni treba met v tekstu naslov Janša, Kučan ali Šarec, da bi bla brana. Sploh sem pa jaz nekdo, ki bi rad pisal, ne pa se delil med leve in desne. Jaz sem Tereza Vuk, stranka zase. Ena taka marsovska. Zato mene ne petljat v politiko.

Ampak pazi ti to božje čudo. Kafane odprte že cel teden, jaz pa še nisem šla preverit, če lokali še vedno smrdijo po scanju. Koji kurac čjo men mizce vzun. Ta prav kafanski človek je šanskist. Tam so ta prav zgodbe.

Aja, in preden preberete današnjo zgodbo, mate kle še mojo playlisto, k sem jo nardila za Radio Terminal. Da bote meli dobro glasbeno podlago ob branju. Ker fuck me, mene ne prepričaš v nč. Ko me prepričaš, pa vedno nardim raztur. V petnajstih minutah sem napisala skor sto komadov.

Kreteni na kupu

Na konc pod musko na Mixcloudu piše:

CHART POSITIONS | »This show was 13th in the global...

»Korona ekipa se nam reče. Po okolišu se sicer govori, da smo bli že aretirani zarad pingponga, sam ni res. Sam popisani smo bli.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE