Kolumne

Jaz sem klasičen prokrastinator

24.8.2020 / 06:05 Komentiraj
Kako je že rekel nekoč urednik tega portala? Da rajš piše kot misli? No, jaz pa odkar pišem, ne berem več. Pa čao zdravo.

Jaz sem klasičen prokrastinator. Vse, ampak čist vse, naredim zadnji moment. Vprašte urednika Fokuspokusa. On ve, da že več k pet let pošiljam kolumne na dan deadlinea, napišem pa tekst uro prej. Eni očitno tko boljš funkcioniramo. Pač, kar lahko storiš danes, prišparaj za jutri style.

In pol buljim v comp, in rajš delam vse drugo, sam pisat se mi ne da. Preverim vse rumenarije, da izvem kdo je naš »znan« Slovenec, ker je enkrat v Ljubezni na vasi ves potreben iskal jebačico naokol. Ne vemo, kdo je, sam nas blazno zanima, kje je trenutno na morju.

Pol preverim, če ma Ronaldo že novo frizuro. Vmes prečekiram še kuharske recepte, čeprov se mi sanja ne, kaj je kuhavnica.

Če bi rekla temu mulcu, da sem vplivnica (kok prfuknjen izraz) oz. influencerka, bi blo pa to njemu top. Če te ni na Instagramih, TikTokih, kurcih palcih, si mulcem nepomemben. Tamau mi vedno reče, da ne bere, ker ga ne zanima.

K eni kokr

»Danes so vsi neki med geniji pa avtisti in jih mormo razumet in so po knjižnicah naredili projekt Beremo s tačkami. Pride nekdo z džukelo, pes se uleže, in pol otrok bere psu. Da mu kao ni neugodno pred drugimi.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE