Kolumne

Jaz pa OPS pomilujem in jih ne obsojam. Ker jih imam za neprištevne.

7.9.2021 / 06:10 Komentiraj
Zato pa ne pomilujem tistih, ki se imajo za blazno pametne. In jih tem bolj obsojam. Ker so odgovorni za moronizacijo družbe.

Vdor nedeljskih komandosov plešočega majorja Trohe na Televizijo je bil po eni strani presenetljiv in šokanten, po drugi pa pričakovan in logičen. Čeprav ne moremo dojeti, da so eni tako nori, da kaj takega počnejo, pa se obenem zdi, da se večmesečno kampiranje pred TVS ni moglo končati drugače kot s kamikaznim desantom.

Instantni moralisti so v en glas izkoristili priložnost in hiteli ostro obsojati navidez nezaslišan in neverjeten napad na demokracijo in novinarstvo.

Incident je zlasti prišel prav desničarjem, ki nam že dolgo dopovedujejo, da so splošna socialna nervoza, protikoronsko nelagodje in cepilni skepticizem izrazi in posledice antagonističnih stališč, ki jih privoščljivi levičarji gojijo proti nesrečni vladi.

Reakcije in ataka

O stanju duha v slovenski družbi več povejo reakcije kot pa ataka sama. OPS so marginalni, subkulturni, nepomembni klovni in naturščiki civilne družbe, ki so se s pomočjo naše, od korone in politike utrujene pozornosti...

“O stanju duha v slovenski družbi več povejo reakcije na desant OPS na RTV kot pa desant sam.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE