Kolumne

Janša nič nezaslišanega na prijateljski tekmi proti Golobu

14.4.2022 / 06:10 Komentiraj
Ali ni grozno in sramotno, da znajo na Kanalu A narediti soočenje, kakršnega bi morali znati narediti na TVS, pa ga ne znajo?

Tako imenovano “težko pričakovano” torkovo soočenje med Janšo in Golobom je bilo nazadnje vendarle nepričakovano — namreč do skoraj tik pred zdajci nepredvideno in brez pompoznega najavljanja — in je zato šlo mimo dokaj neopaženo.

Kar je škoda. Ker je bilo morda najboljše doslej. Čeprav je bilo po zaslugi medijske psihoze velik antiklimaks.

Potem ko se njegovo veličanstvo sprva sploh ni udeleževalo soočenj — medtem ko je republikanec po svoji strani bojkotiral oz. ignoriral tista na rojalističnih televizijah —, se je končno le blagovolilo enega od njih udeležiti. Ob šestih popoldan. Ko tako rekoč nihče ne gleda televizije. In to na televiziji, ki je noben normalno ozaveščen državljan ne gleda. Še posebej ne njenega informativnega programa.

Je bilo soočenje na TVS? Neee, bilo je na Kanalu A!

Prijateljska tekma

Odločitev 22 v oddaji Svet na Kanalu A je izpadla kot prijateljska tekma. Janša pa kot igralec z rezervne klopi, ki je neogret vstopil v...

”Janša je izpadel normalen, ker tega smetja ni bilo. Ne, nismo pozabili, da je to človek s prtljago. Smo pa vsaj za trenutek zaslutili, kako bi lahko bilo, če …” — [Fotografija: Luka Kotnik/Kanal A]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE