Kolumne

Hvala lepa za otroke. V vrečo pa v ta prvi kontejner.

5.7.2021 / 06:05 Komentiraj
Sej ne rečem, da so vsi isti. Ampak včas se pa res vprašam, koga in kaj danes vzgajate. Mene bi blo sram. To je res za v koš.

Kr naenkrat sem postala ena unih tet, k cele dneve gleda slike in videe svoje nečakinje. Topim se ob gledanju in cvilim: “Joj, kok je lepa.” Pankerca moja se je rodila s tako čupo, da nč jasno. Svoji mami je celo nosečnost delala zgago v trebuhu zarad teh las. Je pa tud tečna v pizdu mater. To je sam jok skoz. Ko sem vidla, kako joka, sem rekla, sam v koš z njo.

Je rekel brat, da je isto rekel bejbi. Najdeva vrečo pa v ta prvi kontejner. Njen life je pit pa srat pa se dret. Po teti, direkt. Naporna je ful in se mi brat kr smili. Kamoli bejba od brata. Ona sestanek fura prek kompa, zraven pa tamala skoz na joško priklopljena. Jao, kaj ji bo ta iz sis nardila.

Tko da hvala lepa za otroke. Če bi moški rojevali, še mogoče. Ker je total nefer. Moj brat se je dal sam dol, ona je bla pa noseča, rodila, doji in una se je skoz drži. In pol je isto od obeh? Ne vem, zakaj ne more bit obratno.

Prasice, sorry

K smo že kle, brat kot fotr zdej ma v Španiji 16 tednov porodniške,...

“In sem bla globoko razočarana nad temi tremi “gospodičnami”. Pa kdo vzgoji take otroke? Mene bi blo sram v dno duše.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE