Kolumne

Glupa za kompe. Gesel pun kurac. Vse na pamet. Dnevnik pisat. Tereziatrija.

19.11.2019 / 06:05 Komentiraj
Kako mam telefon? Tko, da ene samcate cifre od nobenga nimam shranjene. Majko pa fotra znam na pamet, ostale pa ko jebe.

Zadnjič sem razmišljala, kok informacij mora met človek v glavi, če hoče sploh funkcionirat. Ker si seveda ne pišem zadev, zgleda pol to tko:

Pin za telefon. Pin za bankomat. Geslo za Fokus. Geslo za FB. Geslo za Twitter, k sem ga by the way pozabila, ker je tuga od tug, ta Twitter. Geslo za mail. Geslo za odklenit telefon. Gesel pun kurac. Vse na pamet.

Tud če dobim kje top idejo za kej napisat, si je seveda ne bom kam napisala. Kje, moja glupa pijana in zapušena glava je prepričana, da bom drug dan vse vedla. Seveda ne vem nč. Čeprov se mi je prejšnji dan zdelo, da mam že cel bestseller v glavi napisan.

Da ne govorim, kako pišem. Vprašte moje urednike. Na mail. In to v štirih delih, ker cvikam, da mi bo wi-fi crknil vmes. Po mojem sem edini človek v teh časih, k je dve knjigi napisal na mail. Jao, da bi še bli pisalni stroji. Pa to bi fabrike edigsa služile na men ful.

Glupa za kompe

In kako mam telefon? Tko, da ene samcate

»Zadnjič sem vidla enga, k je reševal križanke. Ampak pazi, kako jih rešuje. Da vse odgoogla. Mislim, v čem je fora?«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE