Kolumne

Gledam mulce. Koja Nirvana. To je vse na zvočnike in ful sam turbo folk.

13.7.2020 / 06:05 Komentiraj
Glasbeniki zdej jebejo ježa. Ni koncertov, ni šušk. Pa oboževalci koncertov tud. Dejmo rečt, da šuške majo, sam koncertov ni.

Marsikdo od vas ne ve, ampak moji prvi teksti so bli glasbene reportaže za eno stran. Brez muzke mi živeti ni. To pa res. Na koncerte vseen ne hodim več. Sem jih vidla preveč. In če še tok obožujem bend, ne zdržim dve uri, dobim sršene v riti. Edin na dva koncerta bi še šla. Grande Vasco Rossi. Legenda italijanska. Na njegov koncert bi šla takoj, pa na The Cure. Ostalo mam pa več al manj že vse pod kontrolo.

Glih včer mi je en mulc razlagal,da mi je fouš, da sem vidla Nirvano. Sem mu objasnila na hitr nazaj, da nima bit za kej, ker prvo, se ne spomnim skor nč, drugo pa, da je bil koncert beden. Cobainu se je prov vidlo, da čaka sam še metek v glavo. Sam Nirvana v Ljubljani leta 94, to ej blo takrat za nas uf od ufov. Pa MTV je prišel snemat! Trojni uf. Nakar še uf, ko so me klicali iz dveh naših znanih radiov, da če lahk povem, kako je blo na koncertu Nirvane. Ko da bi bla jaz edina. Tam smo se tok gužvali, da je bil en val in smo vsi po tleh

Kurt Cobain, Nirvana. Ljubljana, Hala Tivoli: 27. februarja 1994. Njihov predzadnji koncert. Lead singer in kitarist se je ustrelil 5. aprila 1994.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE