Kolumne

Fuck off, korona. Svoje življenje si lahk sam jaz sama uničujem.

27.4.2020 / 06:05 Komentiraj
Pa sem spet poštempljana. Tokrat niso fore za zapor ali sodišče. Ampak sam zato, ker sem hotla igrat pingpong. Za popizdit.

To je po mojem moj zadnji zapis o koroni. Pa še to sam zato, ker mi je uničila praznike. Mene ne briga ne kino, ne it do brata v Barcelono, pa met vse zastonj, pa plažo pred nosom. Niti gledališča, niti knjigarne. Še za lokale mi bo počas dol viselo. Ampak sam ne mi vzemat pingponga. Tu je pa konc hecov.

V življenju sem zakuhala take pizdarije, o katerih ponavad v knjigah pišejo. Bila ne vem kokrat na policiji, sodiščih … Vsega je blo. Da bom pa na koncu mogla kazat osebno, ker igram pingpong … — e, to je pa totalen fuck off!

Jaz razumem, da so ukrepi. Probam razumet marsikej. Ampak probajte vi živet v blokovskem naselju in bit kot jaz brez balkona! Na začetku sem tud jaz pizdila proti grupiranju, ampak zdej, po skor dveh mesecih, pa ne vem več, kaj nej si mislim.

In smo se mi, sami biseri našga naselja, zorganizirali, ker pač ne moremo pametovat v okoliški kafani. In nč, pejmo se mi pingpong. Mize so v naselju, fuk, pa loparji, pa hopla

»In smo se mi, sami biseri našga naselja, zorganizirali, ker pač ne moremo pametovat v okoliški kafani. In nč, pejmo se mi pingpong. Mize so v naselju, fuk, pa loparji, pa hopla še mrežica in smo bli tam.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE