Kolumne

Fafala si mi ti i fala ti brez PCT

11.10.2021 / 06:05 Komentiraj
Važn, da sem se naplesala. Fuknila ven slabo energijo. Fajn je blo med ljudmi. Tok fajn, da sem prišla šele čez pet dni domov.

Evo, pa sem cepljena. Ma sem kurac moj. Ker me je ena viroza ali mogoče celo korona mal položila v posteljo. In taka nisem upala it, ker pol sploh ne bi vedla, od česa sem zjebana. In če jaz ne grem takrat, k se odločim, pol se zna zavlečt. In zdej je spet ne tič ne miš vse skup.

Sej, mogoče sem pa že prebolela. Dejmo rečt. Sam kaj mi to pomaga, če še vedno ne morem nikamor brez PCT. Žurat v Center sem šla nazadnje štir leta nazaj. Ker pač tesnobe in se počutim domače sam na našem koncu. Ampak življenje je nepredvidljivo. In če uleti en odfuk od človeka v tvoj lajf, tesnob kr naenkrat ni tok več.

“Pejd, greva dans žurat,” mi je rekel.

“Ma, ne no. Ne morem ljudi.”

“Dej, greva mal po klubih po Ljubljani.”

Tud če sem se branila, je čez par ur scena izgledala tko: jaz k skačem med množico ljudi in se derem na Azro: “Fafala si mi ti i fala ti!” Jake tesnobe res.

Ampak: kako sem prišla v klub brez PCT?

Gremo plesat

Ta model je cepljen, jaz pa ne....

“Sem šla na vrt kluba, si navila en joint, odprla pivo, poslušala muzko in se počutila top shit. To sem rabla.” — [Fotografija: Marko Crnkovič]
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE