Kolumne

Erekcija v BTC za 12€

16.3.2021 / 06:05 Komentiraj
In kdaj naj uporabim tabletko? Pri taki ceni ga ni za srat. Kaj pa če gospa ne bodo razpoloženi in bom denar vrgel stran?

Ne poznam veliko ljudi, ki jim ne bi bil všeč seks. Zagotovo se tudi kakšen tak najde, vendar drži kot pribito, da je všeč večini. Kdo, s kom, kako, koliko … — v to se ne bom spuščal.

No, zame vsekakor velja, da ga imam rad seks. Ali sem ga vsaj imel. Kot najstnik sem imel tudi kar veliko uspeha pri puncah. Ja, sem pač hetero. Se opravičujem, če to koga moti.

In niti ne vem, čemu pripisati ta uspeh. Nikoli nisem bil Brad Pitt ali kaj podobnega. Je pa res, da sem veliko pomanjkljivosti nadomestil z jezikom. Gobcati pač znam. Nekateri celo nasedejo.

Imel sem to srečo, da sem se poročil z dekletom, ki je imela tudi rada seks. Pa še vražje dobro je izgledala. Aktivnosti v spalnici so bile pogoste in po moji “strokovni” oceni tudi dokaj kvalitetne.

Nekoč sem ob nekoliko silovitejšem orgazmu zakrulil tako, da je iz svoje sobe pritekel takrat petletni sin in prosil, ali sme pri nama spat, ker da je slišal volka.

Težave s hidravliko

Minevala so leta in leta … in...

“Minevala so leta in leta … — in tako se mi je pred nekaj leti prvič zgodilo, da je prišlo do težav s hidravliko.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE